تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فرماندار بردسکن:

توسعه در تمامی حوزه‌ها بدون مشارکت بانوان امکان پذیر نیست

فرماندار بردسکن در جمع هیات رئیسه جدید مجمع مشورتی زنان این شهرستان گفت: توسعه در تمامی حوزه‌ها بدون مشارکت بانوان امکان پذیر نیست.

کد خبر: ۴۱۱۰۸
۱۵:۱۰ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸

توسعه در تمامی حوزه‌ها بدون مشارکت بانوان امکان پذیر نیست

دیدارنیوز ـ مجتبی شاکری ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های سودابه مختاری در دور اول تشکیل مجمع مشورتی زنان شهرستان بردسکن به انتخابات اخیر این مجمع برای دور دوم فعالیت این مجمع اشاره کرد و انتخاب نسرین نامور را به عنوان رئیس مجمع تبریک گفت.
 
فرماندار بردسکن به نقش و تاثیر گذاری بانوان در تمامی حوزه‌ها به ویژه حوزه مدیریتی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دولت تدبیر و امید نگاه ویژه‌ای را به حوزه بانوان دارد و می‌طلبد همه مدیران دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت بانوان در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها استفاده کنند.
 
وی با بیان اینکه مجمع مشورتی زنان اتاق فکر هر شهرستان در حوزه بانوان می‌باشند گفت: شهرستان بردسکن از ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار خوبی در تمامی بخش‌ها برخوردار است و بانوان عضو مجمع مشورتی زنان باید با ارائه طرح و ایده براساس نیاز منطقه مطالبات بانوان را از مسئولان مطالبه گری کنند.
 
وی گفت: زنان در عرصه‌های اجتماعی نیز نقش محوری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، پس اگر می‌خواهیم فرزندان سالم داشته باشیم، مادران سالم پرورش دهیم و اگر می‌خواهیم اعتقادات مذهبی را در خانواده تقویت کنیم باید مادران دین پرور آموزش دهیم.
 
وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی موجود در جامعه گفت:بانوان خود باید به این باور برسند که می‌توانند در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و خدماتی وارد شده و توان بالقوه خود را به فعلیت رسانده و حداکثر بهره برداری را از ظرفیت‌های خویش در راه توسعه جامعه کنند.
 
وی با بیان اینکه مجمع مشورتی زنان به عنوان نماینده جامعه بانوان روحیه مطالبه گر این قشر را از مدیران دستگاه‌های اجرایی افزایش می‌دهد، اظهار کرد: این مجمع باعث تقویت روحیه و اعتمادبه نفس آنان برای حضور در فعالیت‌های اجتماعی می‌شود.
 
وی با اشاره به ظرفیت‌های مناسب شهرستان در جهت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف گفت: می‌طلبد بانوان برای توسعه شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.
 
فرماندار بردسکن گفت: نیمی از جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند و این مجمع زمینه حضور واقعی و ملموس زنان را درتصمیم گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های فراهم می‌سازد.
 
وی افزود: فعالیت و راه اندازی مجمع مشورت زنان استارت آن از استان خراسان رضوی زده شد و امروز این مجمع در تمامی استان‌های کشور راه اندازی شده است.
 
وی بزرگ‌ترین سرمایه‌های اجتماعی هر جامعه را نیروی انسانی آن دانست و گفت:امروز وضعیت کشور در حوزه اقتصاد و معیشت وضعیت مطلوبی نیست و برماست که بتوانیم در مقابل جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن که نان و اقتصاد کشور را هدف قرار داده است موفق عمل کنیم تا دشمن در اهداف خود ناکام بماند.
 
شاکری به اجرای طرح مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: این طرح نقشه راهبرد استان در توسعه شهرستان‌ها است.
 
وی عنوان کرد: تمامی ارکان نظام اعم از نمایندگان مجلس، دولتمردان، سرمایه گذاران و امامان جمعه در اجرای این طرح دخیل هستند و یکی از طرح‌های ابتکاری استاندار خراسان رضوی است که تمامی شخصیت‌های کشور درراس مقام معظم رهبری تاکید براجرای این طرح دارند.
 
شاکری در پایان از اعضای مجمع مشورتی زنان خواست از فرصت به دست آمده نهایت استفاده را در حوزه بانوان داشته باشند و براساس تخصص و تعهد در راستای وظایف محموله اقدام کنند تاشاهد رشد و شکوفایی منطقه باشیم.
 
در این جلسه نسرین نامور ضمن مشخص کردن هیات رئیسه و مسئولین کمیسیون‌های مربوطه مجمع گفت: امید است بتوانیم در سایه تعامل و همدلی مجموعه مدیریتی شهرستان به ویژه فرماندار شهرستان بتوانیم گام‌های موثر تری را در تمامی حوزه برداریم.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی