تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

فولادگر: گزارش تخلف ثبت‌سفارش خودرو به هیات‌رئیسه رفت

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش فنی و کارشناسی شده‌ای را به صورت مشترک با کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تخلف در ثبت سفارش بیش از 6 هزار خودرو تهیه و تقدیم هیأت رئیسه کردیم.

کد خبر: ۴۰۷۳
۰۸:۴۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حمیدرضا فولادگر در تشریح برنامه‌های کمیسیون متبوعش اظهار کرد: از محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دعوت کردیم تا با حضور در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی درباره ظرفیت‌های ساخت کالای داخلی در حوزه ارتباطات توضیحاتی را ارائه دهد.

وی افزود: از ابتدای امسال که به نام حمایت از کالای ایرانی نامیده شده است و ریاست مجلس هم مسئولیت این کمیسیون را به ما واگذار کرد، برآن بودیم تا از مسئولان وزارتخانه‌های مختلف دعوت کنیم و ظرفیت‌های آنان برای ورود به تولید کالای ملی را بسنجیم. از همین رو تاکنون مسئولان 6 وزارتخانه صنایع، نفت، نیرو، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و ارتباطات به کمیسیون ویژه آمده‌ و گزارش‌های خود را درباره اینکه چه کاری در حوزه کالای ایرانی و ساخت داخلی در وزارتخانه متبوعشان صورت گرفته توضیح داده‌اند.

فولادگر درباره فعالیت کارگروه‌های کمیسیون ویژه حمایت از تولید توضیح داد: در بحث صنایع داخلی و ساخت و استفاده از صنایع داخلی در حوزه ریلی مباحث هفته گذشته را ادامه می‌دهند و یک کارگروه هم فضای کسب و کار را پیگیری می‌کند. همچنین کارگروه سهام عدالت هم در حال فعالیت است.

وی تاکید کرد: در کمیسیون صنایع سه شنبه هفته جاری بازدید از صنایع پتروشیمی و سوال از وزیر را در دستور کار داریم.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی درباره تهیه گزارش مشترک با کمیسیون صنایع و معادن از نحوه ثبت سفارش خودرو، گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت ماده 236 قانون در مورد واردات خودرو در زمان یک سالی که سایت بسته بوده، از محدود شدن، بسته شدن و افزایش تعرفه‌ها و اینکه چه آثاری در حوزه خودروهای داخلی و خارجی داشته است و به طور خاص تخلفی که در ثبت سفارش بیش از 6 هزار خودرو صورت گرفت گزارشی را تدوین کرده‌ایم.

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه متخلفان از کارمندان سازمان توسعه تجارت، شرکت‌هایی که سامانه ثبت سفارش را پشتیبانی می‌کردند و برخی واردکنندگان رسمی و غیر رسمی هماهنگ با آنان بوده‌اند، گفت: درخواست داریم به مجموعه‌هایی که در این مسأله کوتاهی یا تخلف کرده‌اند رسیدگی و در صورتی که رای بیاورد، خارج از نوبت در مجلس قرائت شود.

وی بیان داشت: کار روی این گزارش از اواخر دی‌ماه آغاز شد بود و با اینکه مقداری طول کشید، اما کار فنی و کارشناسی خوبی روی آن صورت گرفته و به هیأت رئیسه مجلس ارجاع شده است.

فولادگر تاکید کرد: البته قوه قضاییه هم به این مسأله ورود کرده و رسیدگی می‌کند، سازمان بازرسی کل کشور هم شروع به کار کرده است.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان