تیتر امروز

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...

پول هند در بی ارزش‌ترین سطح تاریخ خود قرار گرفت

دولت ناراندرا مودی- نخست وزیر هند- به دلیل تلاطم‌های شدید اخیر در اقتصاد این کشور، با اعتراضات گسترده ای روبرو شده است.

کد خبر: ۳۹۹۰
۱۵:۰۶ - ۰۹ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - افزایش بهای نفت و جنگ تجاری آمریکا با شرکای تجاری بزرگ این کشور از جمله هند، باعث شده است ارزش روپیه شدیدا کاهش یابد. تا پایان معاملات این هفته، هر دلار به ۶۹.۱۰ روپیه رسید که در تاریخ این کشور بی سابقه و حتی کمتر از رکورد قبلی ۶۸.۸۲ روپیه در برابر هر دلار بوده است. کاهش ارزش روپیه تردیدهایی در خصوص توانایی هند برای دستیابی به نرخ رشد بالاتر و اشتغال زایی برای میلیون ها جوان هندی بیکار را به وجود آورده است.

پیوش گویال  وزیر دارایی هند پیشتر در اظهاراتی خوش بینانه گفته بود اقتصاد هند خواهد توانست سال ۲۰۱۸ را با رشدی ۱۰ درصدی به پایان برد. هند اکنون سریع ترین نرخ رشد اقتصادی را در بین کشورهای جهان دارد و در ۶ ماهه نخست سال جاری رشد این کشور ۷.۷ درصد بوده است.

با این حال با توجه به روند صعودی بهای نفت که بسیاری از صنایع این کشور را تهدید می‌کند و می‌تواند منجر به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی این کشور شود، اوضاع برای هند بد تر شده است. آمریکا از هند خواسته است تا چهارم نوامبر، واردات نفت را از ایران متوقف کند مساله ای که ضربه ای مهلک برای اقتصاد هند به شمار می رود چرا که هند ۱۱ درصد نفت خود را از ایران وارد می‌کند و به دلیل مخارج حمل و نقل کم، بهای نفت وارداتی از ایران در مقایسه با نفت وارداتی از بسیاری از کشورهای دیگر صادرکننده نفت به هند مقرون به صرفه تر است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی