تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در شش ماهه نخست سال جاری؛

تولید ۵ میلیون تن ماده معدنی در همدان

معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از افزایش تولیدات معدنی در شش ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: طی این مدت حدود پنج میلیون تن ماده معدنی در استان همدان تولید شده است.

کد خبر: ۳۹۶۶۲
۱۳:۳۷ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸

تولید ۵ میلیون تن ماده معدنی در همدان

دیدارنیوز ـ محمد خاکی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولیدات معدنی استان همدان ۱۵ میلیون تن است، اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال گذشته سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن ماده معدنی در استان همدان تولید شده بود که این میزان در سالجاری به حدود پنج میلیون تن رسیده که عملکرد خوبی نسبت به سال گذشته بوده است.
 
وی با اشاره به اینکه آهک بیشترین استخراج ماده معدنی را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: سیلیس، سنگ‌آهک، شن و ماسه، آندلوزیت، دولومیت، فلدسپات، گچ، خاک رس و آهک از مواد معدنی است که از معادن استان استخراج می‎شود.
 
خاکی با بیان اینکه در استان همدان ۲۸۹ معدن وجود دارد که از این تعداد ۱۶۰ مورد فعال است، افزود: همدان یک میلیون تن، نهاوند ۱.۵ میلیون تن، ملایر ۵۰۰ هزار تن، کبودراهنگ ۱۲۷ هزارتن، فامنین ۱۶۰ هزار تن، رزن یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن، تویسرکان ۱۰۰ هزار تن، بهار ۳۰۰ هزار تن و اسدآباد ۵۰ هزار تن ماده معدنی در شش ماهه ابتدای امسال تولید کرده است.
 
معاون معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه معدن وابسته به صنایع پایین دست است، خاطرنشان کرد: هرچه کارخانجات فعال باشند، معادن هم رونق بیشتری خواهند داشت.
 
وی با اشاره به تأثیر رونق بازار مسکن بر فعالیت معادن، گفت: رونق بازار ساختمان و طرح‌های عمرانی و صادرات مواد معدنی باعث می‌شود تولیدات معدنی افزایش یافته و معادن استان رونق یابد.
 
خاکی با بیان اینکه صادرات خام تولیدات معدنی بسیار کم است، یادآور شد: صادرات خام در بخش مواد معدنی وجود ندارد و فقط بخش خیلی کمی در سنگ آهک وجود دارد که البته برروی آن هم فرآوری اولیه صورت می‌گیرد.
 
وی در پایان اعلام کرد: صادرات مواد معدنی به علت شرایط بازار سخت است، اما بیشتر به صورت محصولات تولیدی مثل کاشی و سرامیک، سیمان، کنسانتره و گندله سنگ آهن صادر می‌شود.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر