تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

ترامپ از توافق آتش‌بس با ترکیه دفاع کرد

دونالد ترامپ در پی حملات اخیر دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکا به توافق آتش‌بس اخیرش با ترکیه برای شمال سوریه در مقام دفاع از این توافق برآمده و نانسی پلوسی و دیگر دموکرات‌ها را «دیوانه» توصیف کرد.

کد خبر: ۳۸۸۹۱
۱۲:۱۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نوشته خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در مرکز شرکت‌های هواپیمایی آمریکا در شهر دالاس گفت: هر چه آمریکا دستاورد بیشتری به دست می‌آورد این دموکرات‌های دیوانه خشمگین‌تر و پرتنفرتر می‌شوند. آن‌ها واقعا دیوانه هستند.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بعد از آنکه از یک نشست در کاخ سفید خارج شد ترامپ را متهم به رقم زدن یک اتفاق وحشتناک کرد. این در حالی است که گزارش شد خود ترامپ در این نشست پلوسی را یک سیاست‌مدار درجه سه خوانده است.

او و دیگر رهبران دموکرات‌ها از تصمیم ترامپ برای خارج ساختن نظامیان آمریکایی از شمال شرق سوریه دفاع کرده‌اند.

ترامپ درباره پلوسی مجددا گفت: او نانسی دیوانه است و این نانسی دیوانه واقعا دیوانه است.

ترامپ در عین حال گفت که توافق آتش‌بس اخیر با ترکیه به کاستن از این بحران کمک می‌کند.

او در سخنرانی‌اش در شهر دالاس اظهار کرد، رویکرد او غیرمتعارف است اما اعتقاد دارد که موثر واقع می‌شود.

ترامپ افزود: ما بدون حتی ریخته شدن یک قطره خون آمریکایی‌ها همگی روی یک وقفه یا آتش‌بس در مناطق مرزی سوریه توافق کرده‌ایم.

او تصریح کرد: بعضی اوقات باید اجازه دهید که آن‌ها مدتی بجنگند و بعد این مردم پی ببرند که چقدر وضعیت سخت است.
رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: در اینجا مثل این است که شما اجازه می‌دهید دو کودک در یک محوطه مدتی با هم دعوا کنند و سپس می‌آیید آنها را از هم جدا می‌کنید.
ترامپ افزود، داعش تحت کنترل است و به بازداشت‌های بیشتر آنها ادامه می‌دهیم.

رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه این اظهاراتش همچنین دوباره موضوع تحقیقات برای استیضاحش را "شکار موهومات" توصیف کرد و گفت: دموکرات‌ها همچنان تلاش می‌کنند نتایج انتخابات سال ۲۰۱۶ را معلق کنند.

وی خاطر نشان کرد: در این نزاع حیات دموکراسی آمریکایی در خطر است. این چیزی است که آن‌ها می‌خواهند اما ما هرگز اجازه نخواهیم داد که این اتفاق بیفتد.

ترامپ کاندیداهای ریاست جمهوری دموکرات‌ها را که چند روز پیش در اوهایو مناظره داشتند محکوم به این کرد که تلاش می‌کنند به مهاجران مزایای رایگان بدهند.

او گفت: آن‌ها می‌خواهند بیشتر از شهروندان آمریکایی به بیگانه‌های غیرقانونی در کشور ما امتیاز بدهند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر