تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

یاراحمدی: دستگیری ۱۵ دلال ارز در دو هفته گذشته

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۵ دلال ارز طی دو هفته گذشته خبر داد.

کد خبر: ۳۸۴۳
۱۲:۴۸ - ۰۶ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی (سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ) در جمع خبرنگاران گفت: یک شرکت واردکننده موبایل ارز را با نرخ دولتی دریافت و از کشور خارج کرده و به جای آن یک نوع گوشی تلفن همراه با مارک خاص وارد کرده، اما این گوشی را در سطح بازار با ارز 8200 تومان به فروش رسانده است.

وی ادامه داد: 35 شرکت دیگر نیز قرار است اسامی‌شان از سوی بانک مرکزی به ما اعلام شود تا برخوردهای انتظامی قضایی با آنها انجام شود. تاکنون نیز کسی در این خصوص بازداشت نشده و فعلا با یک شرکت برخورد شده است.

سرپرست آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه در حال انجام تحقیقات در خصوص این شرکت‌ها هستیم، گفت: در صورتی که مقامات قضایی به این نتیجه برسند که این شرکت‌ها باید بازداشت شوند، قطعا اقدام خواهیم کرد.

سرهنگ یاراحمدی با اشاره به دستگیری 15 دلال ارز طی دو هفته گذشته خاطرنشان کرد: برخورد با افرادی که خرید و فروش غیرمجاز ارز انجام می‌دهند، در دستور کار ما است و روزانه پیگیر این موضوع هستیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی