تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

انتقاد دیده‌بان حقوق بشر از اقدامات ترکیه در سوریه

دیده‌بان حقوق بشر تلاش ترکیه برای ایجاد منطقه امن در سوریه را مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد، سرانجام این تلاش شکست و ناکامی است. ترکیه از سال ۲۰۱۱ تاکنون ۴۳۰ آواره سوری فراری را کشته است.

کد خبر: ۳۸۱۳۹
۱۰:۴۶ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از ارم‌نیوز، لما فقیه، معاون مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان دیده‌بان حقوق بشر گفت، طرح ترکیه برای ایجاد "منطقه امن در سوریه برای اسکان یک میلیون آواره سوری متأسفانه گمراه‌کننده و خطرناک بوده و محکوم به شکست است."

وی افزود، ایده ایجاد مناطق امن برای اسکان آوارگان، "همواره ایده خطرناکی بوده است و هر جا که در جریان درگیری‌های سابق، مناطق امنی ایجاد شده‌اند، واقعا مناطق امن نبوده‌اند." عملیات نظامی کنونی ترکیه در شمال شرق سوریه می‌تواند باعث آوارگی غیرنظامیانی شود که در حال حاضر در این مناطق زندگی می‌کنند و آوارگانی که به آنجا منتقل شدند را به خطر اندازد. کمیته بین‌المللی نجات پیش‌بینی می‌کند که این عملیات موجب آواره شدن ۳۰۰ هزار تن دیگر شود.

فقیه ادامه داد، همچنین این نگرانی جدی وجود دارد که در اثر این عملیات ترکیه، ۱۲ هزار داعشی بازداشتی و بازداشتی‌های موجود در منطقه خودمختار کردها فرار کنند.

وی تاکید کرد، بازگرداندن اجباری برخی از آوارگان سوری از دسامبر ۲۰۱۷ توسط ترکیه،‌ بستن مرزهای خود با سوریه به روی آوارگانی که قصد دارند از این کشور خارج شوند، تیراندازی به سمت آوارگانی که قصد دارند قاچاقی وارد ترکیه شوند، کشتن بیش از ۴۳۰ تن از سال ۲۰۱۱ تاکنون، همه این اقدامات نشان می‌دهند که هدف ترکیه به جای حمایت واقعی از آوارگان سوری، ممانعت از ورود بیشتر سوری‌های به ترکیه است.

فقیه در پایان گفت، ترکیه نباید صرف‌نظر از اینکه منطقه‌ امن را خواهد ساخت یا خیر، از این منطقه به عنوان بهانه‌ای برای بسته نگهداشتن مرزهای خود به روی سوری‌هایی که می‌خواهند وارد ترکیه شوند یا برای بازگرداندن اجباری آوارگان سوری استفاده کند. براساس قوانین بین‌المللی هر دو این اقدامات "نقض تعهدات" آنکارا در قبال آوارگان است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها