تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

بانک مرکزی و وزارت اقتصاد به کمک وزارت صنعت بیایند

به گفته دبیر انجمن همگن قطعه‌سازی، تنها مشکل در اجرایی شدن میزهای تعمیق ساخت داخل قطعات، کمبود نقدینگی و محدود بودن منابع سرمایه‌گذاری است؛ لذا لازم است برای رفع این مشکل بانک مرکزی با وزارت صنعت همکاری‌های لازم را کرده تا برگزاری این میزها، بی‌تاثیر نباشد.

کد خبر: ۳۸۰۲۲
۱۲:۵۵ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ از حدود چند ماه پیش برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل آغاز شد که  پس از برگزاری دومین میز در هفته‌ای که گذشت با قراردادهایی که بین ساپکو، مگاموتور و سازه‌گستر امضا شد، در مجموع ۷۷ قطعه خودرویی در داخل تولید می‌شود که ۱۷۵ میلیون یورو کاهش را به دنبال خواهد داشت.

در رابطه با روند اجرایی برنامه‌های داخلی‌سازی قطعات خودرو، آرش محبی‌نژاد- دبیر انجمن دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی - در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمبود نقدینگی مهمترین مشکل اجرای برنامه‌های تعمیق ساخت داخل قطعات خودرویی است. این موضوع تنها با همکاری و یاری بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صنعت حل می‌شود. انقدر این همکاری ضروری است که درصورت عدم همکاری این نهادها و کمک بانک مرکزی، برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل بی ثمر می‌مانند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی این حوزه  جذب سرمایه‌گذاری است و منابع سرمایه‌گذاری به شدت محدود هستند، گفت: این منابع کفاف برنامه‌هایی همچون تعمیق داخلی‌سازی قطعات را نمی‌دهد؛ لذا لازم است در این زمینه از سوی دولت حمایت‌های لازم صورت گیرد. ضمن اینکه خودروسازان نیز در این طرح‌ها مشارکت کرده و سرمایه‌های سرگردان مردمی را به سمت این صنعت جذب کنند.

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی ادامه داد:  از وزیر صنعت نیز درخواست شده با ارائه بسته‌های تشویقی، سرمایه‌گذاران و سرمایه‌های مردمی را برای حضور در این بخش جذب کند.

محبی‌نژاد با اشاره به ۱۲ قطعه‌ای که پس از برگزاری میز نخست تعمیق داخلی‌سازی به تولید انبوه رسیده‌اند، ابراز امیدواری کرد:  با برگزاری این میزها و حمایت وزارت صنعت، در آینده میانگین عمق ساخت داخل خودروهای تولیدی به بیش از ۹۰ درصد خواهد رسید. با برگزاری میز پنجم تا پایان امسال، عمده قطعات کلیدی که انباشت خودروهای ناقص در کف کارخانجات خودروسازی را به دنبال داشتد داخلی سازی شده و شاهد تجاری شدن خودروها می‌شویم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر
امروز سه‌شنبه ۰۴ آذر