تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

مرکل خطاب به جانسون: توافق برگزیت غیر ممکن است

یک سخنگوی دفتر نخست وزیری روز سه شنبه اعلام کرد که صدر اعظم آلمان در تماس تلفنی به نخست وزیر انگلیس گفته توافق برگزیت تا حد زیادی غیر ممکن به نظر می رسد.

کد خبر: ۳۷۸۳۱
۱۵:۱۰ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اظهارات مرکل نشان می دهد که اتحادیه اروپا موضع تازه ای را درباره برگزیت اتخاذ کرده است. صدر اعظم آلمان معتقد است که اتحادیه اروپا درباره خروج ایرلند شمالی از اتحادیه گمرکی اروپا حق وتو دارد و این منطقه بایستی همیشه تابع مقررات اتحادیه اروپا باشد.

نخست وزیری انگلیس درباره موضع طرف انگلیسی اظهار نظری نکرده است. با این حال کایر استارمر وزیر برگزیت کابینه در سایه گفت جانسون هرگز مسئولیت شکست خود را برای ارائه ندادن توافق معقول به اتحادیه اروپا نمی پذیرد. وی از پارلمان خواست تا برای جلوگیری از خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا متحد شود.

یک سخنگوی کمیسیون اروپا در واکنش به تماس تلفنی جانسون و مرکل گفت، موضع اتحادیه اروپا تغییری نکرده است. ما خواهان توافق هستیم و برای رسیدن به آن با انگلیس همکاری می کنیم. وی تصریح کرد که اتحادیه اروپا تحت هیچ شرایطی خواهان بر هم زدن توافق صلح دو ایرلند موسوم به جمعه نیک است.

نخست وزیر انگلیس چهارشنبه گذشته طرح جدید دولت این کشور درباره نحوه اجرای خروج از اتحادیه اروپا برگزیت را رونمایی و یک نسخه آن را به این اتحادیه تسلیم کرد. وی  در این طرح پیشنهاد کرده است طرح «پشتیبان» موسوم به بک استاپ ایرلند شمالی از پیش‌نویس توافق برگزیت که آذر ماه گذشته میان دولت «ترزا می» و سران کشورهای اروپایی تصویب شد حذف و به جای آن ترکیبی از کنترل تبادل کالا و تبعیت از مقررات بازار مشترک اتحادیه اروپا به اجرا گذاشته شود. به این ترتیب که ایرلند شمالی همراه با انگلیس در موعد مقرر از اتحادیه گمرکی اروپا خارج شده اما تا سال ۲۰۲۵ از قوانین و مقررات بازار مشترک اتحادیه اروپا تبعیت کند.

«دونالد توسک» رئیس شورای اروپا اعلام کرد که از طرح او قانع نشده و میشل بارنیه نماینده ارشد شورای اروپا در امور برگزیت هم می گوید این طرح با دیدگاه اتحادیه اروپا فاصله زیادی دارد. توسک همچنین امروز در توییتی تند خطاب به جانسون نوشت:‌ شما توافق نمی‌خواهید، تمدید مهلت برگزیت نمی‌خواهید، برگزیت را هم نمی خواهید پس بگیرید، پس چه می خواهید؟

انگلیس تا پایان ماه جاری میلادی یعنی کمتر از ۲۲ روز دیگر مهلت دارد تا درباره چگونگی خروج از اتحادیه اروپا به توافق رسیده یا بدون توافق این اتحادیه را ترک کند.

مخالفان برگزیت بدون توافق در تلاش هستند تا از طرق قانونی مانع خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا شوند. نمایندگان مجلس ماه گذشته به لایحه ای رای دادند که اگر نخست وزیر تا ۱۹ اکتبر یعنی ۱۲ روز مانده به اجرای برگزیت، به توافق نرسد، مهلت عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا را تمدید کند. با این حال جانسون می گوید ترجیح می دهد در «خندق بلا بمیرد» ولی با تاخیر مهلت برگزیت موافقت نکند.

در همین حال دادگاه اسکاتلند دیروز دوشنبه با صدور حکمی که جانسون را وادار کند پیش از توافق با اتحادیه اروپا برگزیت را اجرا نکند، مخالفت کرد.  با این حال «جولیون موگام» وکیل این پرونده علیه رای دادگاه شکایت کرده است.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير