تیتر امروز

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه

این صد و بیستمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید
«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز

علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید

«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که قصد دارد دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات حوزه فرهنگ را پوشش دهد. از این رو نخستین مهمان این برنامه علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی بود.

ابتکار تاکیدکرد: تلاش برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها با رعایت مسایل شرعی

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به مخالفان حضور زنان در ورزشگاه‌ها با این توجیه که رفتن به ورزشگاه مطالبه اصلی زنان نیست، اظهار کرد: زنان مطالبات زیادی دارند و کسی هم نگفته که رفتن به ورزشگاه تنها مطالبه زنان است. یکی از مطالبات زنان، حضور در ورزشگاه‌هاست و باید به این مطالبه در کنار سایر مطالبات توجه کرد.

کد خبر: ۳۶۶۲۶
۱۳:۱۴ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - معصومه ابتکار گفت: دولت یازدهم و دوازدهم همه مطالبات زنان را پیگیری  و برای برآوردن آنها برنامه‌ریزی کرده است. اخیرا نشست تخصصی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزرای صمت، کشاورزی و رفاه و زنان کارآفرین در حوزه صنعت، کشاورزی، صنایع دستی و استارت‌آپ‌ها برگزار شد. در این جلسه زنان هم از موفقیت‌ها و هم از مشکلات خود گفتند و قرار است این سلسله نشست‌ها با محوریت حل مشکلات زنان کارآفرین ادامه یابد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه یکی از مطالبات زنان اصلاح قوانین مربوط به زنان است، تصریح کرد: دولت در این زمینه نیز فعالیت داشته است. اکنون پنج لایحه در این زمینه در کمیسیون لوایح دولت در حال بررسی است. لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان که در مجلس شورای اسلامی است، برای دولت اهمیت زیادی دارد. لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت نیز توسط رئیس قوه قضاییه برگردانده شد و اکنون در دستور کار کمیسیون لوایح دولت است. برنامه اقدام و عمل فرابخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار نیز به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و این دستگاه‌ها  مشغول بوده و گزارش عملکرد خود را به‌زودی ارائه می‌کنند.

ابتکار در پایان با تاکید بر اینکه مسائل مربوط به حوزه زنان برای دولت یازدهم و دوازدهم اهمیت زیادی دارد، گفت: نسبت مدیران زن در دولت از ۱۳/۶ درصد به ۱۸/۶ رسیده است. ما همه تلاش خود را برای برآورده کردن مطالبات زنان ادامه می دهیم اما این مطالبات دلیل نمی‌شود که انکار کنیم. یکی از مطالبات زنان، حضور در ورزشگاه‌هاست؛ ما تلاش می‌کنیم این مطالبه زنان با رعایت مسائل شرعی محقق شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
پرطرفدارترین ها