تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است
سفیر پیشین ایران در فرانسه در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است

برقراری ارتباط در خصوص روند مذاکرات تهران و واشنگتن با اروپا، بخصوص سه کشور اروپایی که در برجام سهیم بودند، امر مهمی بوده و همچنین تماس با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی-که پیش‌تر و در جریان...

ثبت نام افزون بر ۱۲ هزار زائر اربعین از آذربایجان‌غربی در سامانه سماح

News Image Lead

مدیر حج و زیارت آذربایجان‌غربی گفت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ زائر که از شهرهای مختلف استان قصد حضور در پیاده‌روی میلیونی اربعین را دارند، در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

کد خبر: ۳۵۶۱۳
۱۲:۳۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ محمدرضا ندیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرایند ثبت‌نام در سامانه سماح مربوط به پیاده‌روی اربعین حسینی، از ۱۹ شهریور امسال /عاشورای حسینی/ آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: طبق پیش‌بینی ها امسال ۲ برابر سال گذشته که حدود ۳۴ هزار نفر را شامل می‌شود، زائر اربعین از آذربایجان‌غربی در پیاده‌روی میلیونی اربعین حضور می‌یابند که روند ثبت‌نام آنان در روزهای آتی نیز ادامه می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه همه افرادی که قصد دارند در پیاده‌روی اربعین حاضر شوند، باید در سامانه سماح ثبت‌نام کنند، بیان کرد: این سامانه به نشانی samah.haj.ir فعال شده و افراد علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به این سایت و پرداخت ۲۵ هزار تومان در پیاده‌روی اربعین ثبت‌نام کنند.

مدیر حج و زیارت آذربایجان‌غربی ادامه داد: از کل هزینه‌های پرداختی در این سایت، ۲۲ هزار تومان مربوط به بیمه و خدمات درمانی در ایام پیاده‌روی اربعین است و در صورت وقوع حادثه یا فوت زائر، ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

ندیری گفت: زائران باید با پاسپورت دارای اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان خروج از ایران اقدام به سفر زیارتی کنند و در صورت نبود اعتبار بیش از این، اقدامات تعویضی باید صورت گیرد.

حضور مردم ایران در پیاده روی اربعین از روزهای پس از عاشورای حسینی آغاز شده و در حوالی اربعین امسال / ۲۷ مهر/ به اوج خود می رسد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها