تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

آمریکا حق ندارد مانع حضور روحانی و ظریف در مجمع عمومی سازمان ملل شود

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روحانی به عنوان رئیس‌جمهور یک کشور عضوسازمان ملل این حق را دارد در این سازمان حضور پیدا کند.

کد خبر: ۳۵۵۸۳
۱۰:۳۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد جواد جمالی نوبندگانی درباره اخبار منتشر شده در مورد عدم صدور ویزا برای رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: اگر آمریکا این اقدام را انجام داده باشد در واقع دست به گروگان‌گیری سازمان ملل زده است، روحانی به عنوان رئیس‌جمهور یک کشور عضو سازمان ملل این حق را دارد در این سازمان حضور پیدا کند و از وقت‌های قانونی برای مذاکره، سخنرانی و مذاکرات چندجانبه استفاده کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه درست است که سازمان ملل در نیویورک قرار دارد اما آمریکا حق ندارد به طور غیرقانونی مانع حضور روحانی و ظریف شود، اظهار داشت: به نظر من هم تحریم ظریف و عدم صدور ویزا برای او و رئیس‌جمهور نشاندهنده آن است که اقدامات افراطی در آمریکا در حال صورت گرفتن است.

وی خاطرنشان کرد: رفتارهای اینچنینی تاکنون در سیاست خارجی ایالات متحده سابقه نداشته است، اینگونه اقدامات یک نوع سردرگمی در سیاست خارجی این کشور تلقی می‌شود و از سوی دیگر عدم صداقت را در گفتار برخی از سیاسیون آمریکایی که بحث مذاکره را پیش می‌کشند، نشان می‌دهد.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: معتقدم پیش از همه دبیرکل سازمان ملل و مجمع عمومی روی این موضوع باید حساس باشند و موضع‌گیری کنند.

وی ادامه داد: این اقدام ایالات متحده نگرش مثبتی برایش نخواهد داشت قطعا دنیا به این موضوع بی‌تفاوت نخواهد بود مجلس هم موضع‌گیری خواهد کرد.

جمالی نوبندگانی خاطرنشان کرد: آمریکا در این قضیه ماهیت خودشان را بیش از پیش برای مردم دنیا نشان داد، این رفتار حق قانونی کشورها را پایمال کردن است؛ همان‌طور که در بحث تحریم‌های اقتصادی دنیا به این سمت رفته است که معاملاتش را با پول‌های ملی و سوئیفت انجام دهد اینجا هم شکست خواهد خورد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر