تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...

همایش تکریم خادمین اربعین حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد

تولیت آستان قدس رضوی حرکت اربعین را اوج گرفتن تفکر مبارزه با استکبار برشمرد و گفت: امروز فکر مبارزه و جهاد توسعه یافته که این از برکات اربعین است.

کد خبر: ۳۵۳۷۴
۱۲:۵۳ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

همایش تکریم خادمین اربعین حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد

دیدارنیوز ـ حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، در همایش تکریم خادمین اربعین حسینی (ع) در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی ضمن بیان خیر مقدم به میهمانان عراقی و سایر شرکت کنندگان در همایش گفت: برای من به‌عنوان خادم کوچک آستان مقدس امام رضا (ع) موجب افتخار است که میزبان شما عزیزان از کشور عراق، شیعیان و برادران اهل سنت و مسیحی باشم.
 
وی افزود: موضوع مورد توجه در قیام امام حسین (ع)، فلسفه فداکاری است، حجت خدا خون خود را نثار کرد تا مردم را از جهالت و ظلمات نجات دهد و مردم را از سرگردانی رهایی ببخشد از طرفی محبت اهل بیت عصمت و طهارت رمز قرب به سوی خداوند باری تعالی است و موجب کسب رضوان و خشنودی خدا می‌شود.
 
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) در خصوص بهای بهشت که اعتقاد به لااله الا الله یعنی کلمه توحید است افزود: کلمه لا اله الا الله بهای بهشت است؛ به شرط آن که از روی اخلاص بیان شود.
 
وی در تشریح اخلاص واقعی بیان کرد: اخلاص در واقع عمل به دستورات و محبت اهل بیت (ع) را شامل می‌شود و قسمت اعظم بهشت به اخلاص است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی با بیان این که ما با همه وجود و اخلاص، خدا را شاکریم که محبت اهل بیت (ع) در قلوب ما جاری شده است، عنوان کرد: راهپیمایی باشکوه و با عظمت در اربعین حسینی (ع) جلوه و تجلی محبت اهل بیت (ع) در دل مردم است.
 
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: اربعین جلوه‌های باشکوه و زیبایی دارد، یکی از آن‌ها رنگ خدایی گرفتن است. از بین رفتن مرز‌های میزبان و میهمانی دیگر جلوه این حرکت است و در این ایام اربعین حتی صاحب‌خانه‌ها خود میهمان امام حسین (ع) هستند.
 
حجت‌الاسلام مروی خاطرنشان کرد: اربعین رنگین کمان همه اقوام، مذاهب و ادیان مختلف با هر سن، ملیت و موقعیتی است که همه این‌ها در کشتی نجات حسین (ع) به آرامش می‌رسند، چرا که حسین (ع) راه هدایت و کشتی نجات است.
 
تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: جلوه دیگر اربعین اوج گرفتن تفکر مبارزه در راه اسلام است. امروز فکر مبارزه و جهاد توسعه یافته که این از برکات اربعین است.
 
وی اظهار کرد: امروز به برکت قیام امام حسین (ع) روح مبارزه و مجاهدت در راه خدا و روح آمادگی برای شهادت و جانبازی برای کلمه الله و اسلام به نحو گسترده‌ای رو به افزایش است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی جلوه دیگر اربعین را توجه به کانون قرآنی یعنی امامت و ولایت برشمرد و گفت: برای همین امر مهم امامت و ولایت است که ما بغض و کینه استکبار را مشاهده می‌کنیم.
 
تولیت آستان قدس رضوی افزود: اگر حادثه کوچکی در کشور اسلامی ایجاد شود، رسانه‌های جهانی به انعکاس آن می‌پردازند که بگویند ناامنی و کشتار در مجامع اسلامی وجود دارد، اما این پدیده که ده‌ها میلیون آدم از ملیت و سنین مختلف در پیاده‌روی اربعین حضور دارند در اخبار و رسانه‌های آن‌ها منعکس نمی‌شود.
 
وی ادامه داد: دشمن سعی می‌کند نگذارد مردم این حرکت را ببینید، اما نمی‌توانند، همانگونه که یزیدیان نتوانستند مانع از رسیدن صدای امام به جهانیان شوند، امروز هم یزیدیان زمان نمی‌توانند این حرکت را خاموش کنند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی بیان کرد: دشمنان از این حرکت در هراس هستند و در همه زمان‌ها از این استفاده می‌کنند تا نگذارند بین کشور‌های اسلامی وحدت به‌وجود آید، چون می‌دانند اگر جهان اسلام بر محور‌های آرمان، اسلام و نهج البلاغه در اتحاد و وحدت قرار گیرد دیگر جایی برای مستکبرین در کشور‌های اسلامی وجود ندارد.
 
تولیت آستان قدس رضوی ضمن تشکر از میهمان نوازی مردم عراق گفت: امروز «لبیک یا حسین (ع)» یعنی در مقابل یزیدیان زمان ایستاده‌ایم، یعنی این که اتحاد، همدلی و وحدت بین همه مسلمان و مذاهب وجود دارد. لبیک یا حسین (ع) یعنی برخورد ذلیلانه با مستکبرین در کشور عراق و به حق میهمان‌نوازی عراق و همکاری دولتمردان زمینه برخورد با مستکبرین را فراهم می‌کند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مروی ادامه داد: گرچه مردم و دولت عراق این خدمات گسترده و بی‌نظیر را فقط برای عشق به اباعبدالله (ع) انجام می‌دهند، اما امت اسلام خدمات بیشتری به مردم و زائران ارائه کردند.
 
تولیت آستان قدس رضوی تاکید کرد: در این حرکت عظیم جهانی، مقام معظم رهبری، مردم قدرشناس ایران و دولت ایران نیز همه قدردان مردم و دولت عراق هستند.
 
وی با اشاره به نزدیک شدن دهه پایانی صفر و فرا رسیدن ایام شهادت امام رضا (ع) اعلام کرد: ما برای پذیرایی از میلیون‌ها زائر آماده می‌شویم و در ایام شهادت ثامن الحجج از همه امکانات و استعداد‌هایی که داریم برای پذیرایی از زائران ایرانی، خارجی و عراقی آماده هستیم.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها