تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خادمی: در خوشبینانه‌ترین حالت مسئولان می‌خواهند روزشان را شب کنند

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در خوشبینانه‌ترین حالت مسئولان می‌خواهند روزشان را شب کنند و بگویند این ۴ سال و ۳ سال را بگذرانم و تمام شود.

کد خبر: ۳۴۱۱۲
۱۰:۵۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - هدایت الله خادمی درباره سخنان رئیس بانک مرکزی مبنی بر اینکه «تلاش‌ها برای افزایش درآمدهای ارزی ناشی از صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی و مهم‌تر از همه صادرات غیرنفتی به روش‌های مختلف در حال گسترش است»، گفت: اینکه ما فرآورده‌های نفتی داشته باشیم و نفت که یک ثروت ملی است را خام به فروش نرسانیم گفته و کار درستی است.

نماینده مردم ایذه و باغملک با تاکید بر اینکه خام فروشی نفت درست نیست، عنوان کرد: می‌گوییم خام فروشی نفت کار صحیحی نیست اما امروز متاسفانه این کار را انجام می‌دهیم و منابع خودمان را به دلیل نداشتن امکانات از بین می‌بریم.

وی با بیان این‌که اگر منظور رئیس بانک مرکزی این است که هرچه بیشتر نفت خام بفروشیم، غلط است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری چندین بار فرمودند خام فروشی نکنید، اگر ایشان هم این مطلب را گوشزد نکنند ما دیگر باید بدانیم خام فروشی یعنی منابع را هدر دادن.

خادمی خاطرنشان کرد: امروز فرصتی برای تبدیل نفت به سایر سایر فرآورده‌ها نداریم، این کار باید طی سال‌های گذشته صورت می‌گرفت که نگرفت و در حال حاضر باتوجه به شرایط امکانش نیست.

وی با اشاره به این‌که طی چهل سال گذشته انگیزه برای این تبدیل نفت به فرآورده‌های نفتی نبود، گفت: این‌که ما بخواهیم نفت را به فرآورده‌هایی تبدیل کنیم، باید زیر ساخت‌های لازم از جمله پالایشگاه و پتروشیمی داشته باشیم.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه ما وابسته به نفت است، گفت: شاید منظور رئیس بانک مرکزی این بوده است که در شرایط فعلی که بودجه با را پول نفت بستیم، باید تمام تلاش‌مان را به کار ببریم که آن را  بفروشیم تا کسری تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: همه می‌دانند در حال حاضر راهی جز این نداریم که نفت‌مان را برای تأمین بودجه به فروش برسانیم.

نماینده مردم ایذه در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا بعد از گذشت چندین دهه از جنگ و انقلاب ما هنوز نتوانسته‌ایم بودجه را از درآمدهای نفتی جدا کنیم و همین امر مشکلات بسیاری را برای ما به وجود آورده است، گفت: بله درست است. ما کشوری هستیم که خودمان، خودمان را تک محصولی کرده‌ایم، مشخص است که برای راحتی تحریم می‌شویم.

وی تاکید کرد: به واسطه همین تک محصولی بودن دشمنان هر زمان که خواستند می‌توانند ما را اذیت کنند.  اشتباهات تصمیم‌گیری چند ده ساله گذشته مسئولان و مدیران کشور باعث این مسئله شده است، اینکه امروز کشور به این وضع افتاده پیامد همین تصمیمات غلط است امیدوارم تصمیم‌گیران به خودشان بیایند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اینکه وقت آن نرسیده است دیگر مسئولان شعار گفتن را کنار بگذارند و به حرف‌هایشان جامه عمل بپوشانند، گفت: ما هرچه گفتیم شعار گفتیم، به آن دلیل که شعار دادن راحت‌تر از کار کردن است.

وی تاکید کرد: برای اینکه شما بخواهید کار کنید شما باید شایسته، کارآمد و به فکر کشور باشی خب این سخت است در خوشبینانه‌ترین حالت مسئولان می‌خواهند روزشان را شب کنند و بگویند این ۴ سال و ۳ سال را بگذرانم و تمام شود.

خادمی ادامه داد: بدبینانه‌ترین حالت هم این است که برخی می‌آیند بار و بندیل خودشان، خانواده‌شان، فامیلشان را می‌بندند، بچه‌هایشان را  به خارج از کشور می‌فرستند و چند کارخانه هم خارج از ایران می‌زنند.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی