تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ربیعی: مدیرعامل ایران خودرو عوض می‌شود

سخنگوی دولت گفت: مدیرعامل ایران خودرو امروز عوض می شوند و آقای علی‌آبادی که در مپنا بودند به ایران‌خودرو می‌روند. مدیرعامل سایپا مشکل خاصی نداشته و ممنوع الخروجی‌ شش ماه ایشان بر اساس شکایت مشتری ها بود.

کد خبر: ۳۲۴۰۹
۱۲:۳۴ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی ربیعی در ابتدای نشست خبری خود با اصحاب رسانه با تبریک عید غدیر خم اظهار کرد: غدیر هم درس وَلایت است و هم درس ولایت، سالها قبل شهید مطهری در یادواره مرحوم علامه امینی نوشت، که این واقعه بزرگ تاریخی در حقیقت گسترش دایره اسلامی و برادری است که وَلایت در سایه ولایت برای ما به ارمغان آورده است.

وی  ادامه داد: این عید را گرامی می‌داریم، صلح و صفا دوقلویی هستند که امروز هم گم شده اند و باید بگویم عید وَلایت و ولایت دوقلوهای امت اسلامی هستند.

سخنگوی دولت ادامه داد: سطح ملی معتقدم به ولایت نیاز داریم. ما ایرانیان با مودت و مهربانی بیشتر و مفروضات اجتماعی می توانیم به وَلایت و ولایت بپرسم.

ربیعی با بیان این که در سالگرد ۲ کودتای ۲۸ مرداد هستیم، گفت:دولت های در گذشته  دولت ملی ما را بر نتافتند، دولتی که بر پایه ملت شکل گرفته بود،  در تابستان ۱۳۳۲ و ۲۸ مرداد ۱۳۵۸ ما ثابت کردیم دولت های ما برخاسته از ملت هستند.  
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: ۲۸ مرداد ۵۸ انتخابات آزاد مجلس خبرگان شکل گرفت.

وی افزود: ما هم سرنگونی دولت ملی را در ۲۸ مرداد داشتیم و هم برکشیدن اولین پایه‌های نهاد متکی بر ملت را هم در ۲۸ مرداد شاهد بودیم.

ربیعی با بیان این که صحبت پیرامون ۲۸ مرداد به اعتقاد من برای ما راهگشا خواهد بود، اظهار داشت: برای درک درست از مسائل بین‌الملل برای نسل های جدید، همواره باید به یادم بیاوریم آنچه که ساختیم را باید ادامه دهیم.

وی با اشاره به هفته دولت گفت: در آستانه هفته دولت هم هستیم، من اجازه می‌خواهم دقایقی در این زمینه صحبت کنم مگر می شود در هفته دولت از رجایی و باهنر نام نبریم، تصادفی نیست که هفته دولت با نام رجایی و باهنر هم عجین شده به اعتقاد من این نامگذاری نشان می دهد که تروریست کور دل  موفق نشده و  به نتیجه مطلوب نرسیده است.

ربیعی ادامه داد:  به عنوان سخنگوی دولت می خواهم بگویم  امروز ما اکنون دارای ثروت معنوی عظیمی هستیم که از میان آتش و دود و انفجار تروریستی برخاست، یعنی جمهوری که دوباره جمهور شد و دولتی که دوباره دولتی شد که امروزه ما امتداد آن راه هستیم و  ان‌شاءالله ادامه خواهیم داد.

وی یاد آور شد: من نمی‌توانم در هفته دولت یاد رجایی نیفتم،  خودم شنیدم رجایی  گفت من روزی کاسه بشقاب فروش بودم و  به یاد می‌اورم  روزی چه کسانی به او حمله کردند گفتند که یک کاسه بشقاب فروش می‌خواهد کشور و دولت را اداره کند.

سخنگوی دولت گفت: رجایی  زندگی سختی  داشت زندگی که با رنج بود و زندگی که در حقیقت با طبقات پایین اجتماعی بود.

وی ادامه داد: در دهه پنجاه مسئله ایران مسئله فرهنگی بود و باهنر و رجایی به اعتلای آن فکر می کردند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره وضعیت صنعت خودرو گفت: قبلا هم گفته بودیم افزایش قیمت خودرو قانونی نبوده. مدیرعامل ایران خودرو امروز عوض می شوند و آقای علی‌ابادی که در مپنا بودند به ایران‌خودرو می‌روند. مدیرعامل سایپا مشکل خاصی نداشته و ممنوع الخروجی‌ شش ماه ایشان بر اساس شکایت مشتری ها بود.

وی ادامه داد: موضوع گرانی خودرو بررسی شد؛ آن گرانی دلیلی نداشت و وزیر صمت تصمیم درست را گرفتند.

ربیعی گفت: اشتغال زیادی به خودرو پیوند خورده و بازاری است که تاثیرش زیاد است.
 
این خبر بروزرسانی می‌شود
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی