تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

تسهیل در صدور روادید برای بازرگانان افغانستان

روند صدور روادید برای آن دسته از بازرگانان افغانستان که با ایران تجارت می‌کنند بر اساس مصوبه شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان رضوی آسان شد.

کد خبر: ۳۲۲۸۵
۱۲:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

صدور روادید برای بازرگانان افغانستان آسان شد

دیدارنیوز ـ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این خصوص گفت: با هماهنگی سرکنسول ایران در هرات، صدور روادید برای تجار افغانستانی آسان شد تا بازرگانان آن کشور بتوانند به راحتی وارد ایران شوند.
 
علی رسولیان افزود: همچنین بر اساس مصوبه شورای ساماندهی مبادلات مرزی خراسان رضوی مقرر شد مدت زمان توقف اتباع افغانستان و کامیون‌های حامل کالا برای ورود و یا خروج از آن کشور در مرز ایران کاهش یافته و هیچ مانعی باعث نشود خودرو یا فردی که از مرز افغانستان وارد کشورمان می‌شود در نقطه مرزی معطل شود.
 
وی ادامه داد: طبق توافقات پیشین استانداری خراسان رضوی با مسئولان ولایت هرات افغانستان در حوزه صادرات فرآورده‌های نفتی و مبادلات کالا، مقرر شد همه فرآیند‌های ورود و خروج کالا در مرز و میزان توقف کامیون‌ها توسط گمرک دوغارون مورد شناسایی قرار گیرند و مدت زمان اجرای تشریفات گمرکی و رفت و آمد کامیون‌ها در گمرک کوتاهتر شود. 
 
معاون استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون سهم خراسان رضوی از صادرات ایران به افغانستان روند افزایشی داشته است. در این چارچوب حجم صادرات کالا از ایران به افغانستان از نظر وزن در سال ۱۳۹۶ در مقایسه با سال پیشتر ۲۲ درصد، در سال ۱۳۹۷ حدود ۳۰ درصد و در چهار ماه نخست امسال ۳۱ درصد بیشتر شده است. 
 
فرآورده‌های نفتی، مصالح ساختمانی، مواد غذایی، لوازم خانگی، گاز مایع، مواد نساجی، فرش و موکت از جمله کالا‌هایی هستند که صادرات آن‌ها از ایران به افغانستان رشد قابل ملاحظه‌ای نشان می‌دهد. 
 
افغانستان بزرگترین شریک تجاری خراسان رضوی محسوب می‌شود. این استان دارای سابقه تاریخی فعالیت در افغانستان به ویژه در هرات است.
 
۳۰ درصد صادرات ایران به افغانستان و ۵۰ درصد صادرات آن به آسیای میانه مربوط به خراسان رضوی است و بر این اساس عمده بازرگانان ایرانی فعال در آن کشور‌ها خراسانی هستند.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها