تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

درگیری‌های شدید میان نظامیان هند و پاکستان در مرز کشمیر

منابع خبری شامگاه چهارشنبه از بروز درگیری‌های شدید میان نظامیان هند و پاکستان در مرز کشمیر خبر دادند.

کد خبر: ۳۱۵۵۴
۰۹:۵۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - منابع خبری شامگاه چهارشنبه (۱۷ مرداد) از بروز درگیری‌های شدید میان نظامیان هند و پاکستان در مرز کشمیر خبر دادند.

رسانه‌های محلی با استناد به منابعی در ارتش هند مدعی شدند نیروهای نظامی مستقر در خط مرزی کمشیر به تبادل سنگین آتش پرداختند. منابع هندمدعی شده‌اند نیروهای پاکستانی درگیری‌ها را با شلیک خمپاره‌ای آغاز کردند. 

این اتفاق چند ساعت بعد از آن اتفاق افتاد که پاکستان اعلام کرده بود حریم هوایی خودش را به روی پروازهای هند می‌بندد. 

هند روز دوشنبه اعلام کرد ماده ۳۷۰ قانون اساسی خود را که خودمختاری ایالت «جامو و کشمیر» و اختیارات ویژه آن را به رسمیت می‌شناسد، لغو کرد. این ماده قانونی، اختیارات حکمرانی را غیر از مسائل دفاعی، امور خارجی و ارتباطات منطقه‌ای به یک نهاد قانونگذاری محلی محول می‌کرد.

همچنین «آمیت شاه» وزیر کشور هند روز دوشنبه در پارلمان این کشور گفت قرار است ایالت جامو و کشمیر به دو منطقه به نام‌های جامو و کشمیر با پارلمان محلی و «لداک» بدون پارلمان محلی تقسیم شود.

 از دهه ۱۹۵۰ میلادی جامو و کشمیر که بر سر مناطقی از آن اختلاف‌های ارضی بین دهلی نو، اسلام آباد و پکن وجود دارد، ایالتی خودمختار بود و لغو این خودمختاری با واکنش تند پاکستان مواجه شده است.

پاکستان در بیانیه‌ای روز چهارشنبه اعلام کرد تجارت دوجانبه با هند را لغو کرده و مسئله را به سازمان ملل متحد ارجاع خواهد داد. تحلیلگران می‌گویند هند و پاکستان تجارت کمی با یکدیگر دارند و بعید است سازمان ملل اقدامی در خصوص این مناقشه انجام دهد.

پیش از این منابع خبری از کشته شدن یک نفر از معترضان به تصمیم هند و زخمی شدن دست‌کم ۶ نفر دیگر در «سرینگر» پایتخت تابستانی ایالت جامو و کشمیر خبر داده‌اند.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد