تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

روحانی: آمریکایی‌ها از مصاحبه وزیر خارجه ما می ترسند

روحانی در واکنش به تحریم ظریف توسط آمریکا گفت: امروز بعد از یک سال و چند ماه از شدیدترین فشارها و تحریم ها بر کشور گذشته دیگر دست به کارهای کودکانه می زنند. به گونه ای که وزیر خارجه کشور را تحریم می کند که البته قبلش غلط های بالاتری کرده و رهبر را تحریم کردند که این اقدامات به این معنی است که دشمنان به حدی عاجز شده اند که فرصت خردورزی و تفکر را از دست داده اند در حالی که برای مذاکره با کشوری، تنها راه تعامل با وزیر امور خارجه است.

کد خبر: ۳۰۹۳۵
۱۱:۵۳ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام حسن روحانی ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهرستان هریس گفت: استیصال بدخواهان امروز به کجا رسیده، زمانی بود که دشمنان می گفتند ما قادر به تغییر نظام جمهوری اسلامی هستیم و اینده ایران در اختیار ما خواهد بود و کاخ سفید تصمیم گیرنده برای ملت خواهد بود اما نمی دانستند که ملت در همه مقاطع و همه صحنه ها در برابر فشار دشمن موفق و پیروز بوده است.

وی ادامه داد: امروز بعد از یک سال و چند ماه از شدیدترین فشارها و تحریم ها بر کشور گذشته دیگر دست به کارهای کودکانه می زنند. به گونه ای که وزیر خارجه کشور را تحریم می کند که البته قبلش غلط های بالاتری کرده و رهبر را تحریم کردند که این اقدامات به این معنی است که دشمنان به حدی عاجز شده اند که فرصت خردورزی و تفکر را از دست داده اند در حالی که برای مذاکره با کشوری، تنها راه تعامل با وزیر امور خارجه است.

وی افزود: آنها می گویند دولتی مقتدر در سطح جهان هستند ولی از مصاحبه وزیر خارجه ما می ترسند، نشان می دهد تمام ارکان کاخ سفید از حرف زدن و منطق یک انسان دانشمند، فداکار و آگاه می ترسند.

وی ادامه داد: اقای ظریف یک مصاحبه می کند و اینان چندین هفته اظهار نگرانی می کنند و می گویند وزیر امور خارجه، واقعیت ها را پشت و رو بیان می کند و ادعاهایی که با واقعیت برابر نیست در حالی که شما همواره ادعای دموکراسی و آزادی داشتید حالا از یک منطق یک عالم مقتدر ایرانی، کاخ قدرتتان به لرزه در می اید.

روحانی اظهار داشت: از یک سو می گویید اماده مذاکره هستیم و از یک سو وزیر را تحریم می کنید که این نشان از عظمت یک ملت متحد و منسجم است.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر