تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
نگاهی به پیامدهای منفی سازمان دهی کودکان توسط شهرداری تهران

جمع آوری کودکان کار در صلاحیت شهرداری نیست

ساماندهی کودکان کار و خیابان از وظایف سازمان بهزیستی است و جزو وظایف شهرداری تهران نیست که مداخله کند. سازمان بهزیستی باید این کودکان را از طریق برنامه‌ریزی ساماندهی کند و شهرداری این امکانات را در اختیار ندارد. شهرداری تهران درخصوص کودکان کار و خیابان فقط می‌تواند فضایی را برای پناه دادن تهیه کند.   

کد خبر: ۳۰۳۹۹
۱۰:۲۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز-عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: ساماندهی کودکان کار و خیابان با قوه قهریه امکان پذیر نیست زیرا پس از جمع کردن این کودکان مجدداً به خیابان بازمی‌گردند.

حسن خلیل‌آبادی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرای طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان گفت: وجود کودکان کار از پدیده‌های اجتماعی است که با قوه قهریه و برخورد فیزیکی از بین نمی‌رود. درباره کودکان کار نباید صورت مساله را پاک کرد. 
 
وی ادامه داد: ساماندهی کودکان کار و خیابان از وظایف سازمان بهزیستی است و جزو وظایف شهرداری تهران نیست که مداخله کند. سازمان بهزیستی باید این کودکان را از طریق برنامه‌ریزی ساماندهی کند و شهرداری این امکانات را در اختیار ندارد. شهرداری تهران درخصوص کودکان کار و خیابان فقط می‌تواند فضایی را برای پناه دادن تهیه کند. 
 
این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه معضل کودکان کار و خیابان نیازمند برنامه‌ریزی جدی از سوی دولت و مسئولان است، گفت: دولت باید برای پیشگیری از وجود کودک کار برنامه‌ریزی و برای آن چاره‌اندیشی کند چون علت حضور کودکان مشخص است. فقر، مهاجرت و بهره‌کشی از اصلی‌ترین دلایل وجود کودکان کار است، بنابراین باید برای این معضل به طور اساسی چاره‌اندیشی کرد. 
 
خلیل‌آبادی با اشاره به ضرورت شناسایی باندهای سوءاستفاده از کودکان کار گفت: حتماً باید نهادهای انتظامی در زمینه شناسایی این باندها ورود کنند و برای آنها مجازات تعیین کنند. به طور کلی باید برای برخورد با پدیده‌های اجتماعی مطالعه و بررسی شود و طرحی جامع در این زمینه تهیه شود چون پس از جمع کردن این کودکان از خیابان، مجدداً به خیابان بازمی‌گردند. 
 
آسیب های اجتماعی منطقه ۲۰ مربوط به محلات حاشیه ای است 
 
این عضو شورای شهر تهران درپاسخ به پرسش دیگری در خصوص فراوانی برخی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ری (بر اساس اطلس کیفیت زندگی در پایتخت گفت: به نظر می‌رسد که این آسیب‌ها بیشتر مربوط به قسمت‌های حاشیه‌نشین و مهاجران در منطقه ۲۰ باشد چون هسته مرکزی شهر ری، دارای قدمت و بافت تاریخی و مذهبی است و مردم این منطقه به شیوه‌های زندگی با سبک اسلامی مقید هستند. 
 
خلیل آبادی اضافه کرد: برخی آسیب‌هایی که در شهر ری وجود دارد ممکن است در هسته مرکزی شهر نباشد و در حاشیه این منطقه باشد چون در حاشیه منطقه ۲۰ پروژه‌های ساخت وساز زیادی انجام شده است، از این‌رو باید در این‌باره چاره‌ای اندیشیده شود تا جلوی پیشروی آسیب‌های اجتماعی گرفته شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر