تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

کاهش ۱۰۰ هزار نفری داوطلبان کنکور ارشد!

مشاور عالی سازمان سنجش از رقابت بیش از ۷۳۵ هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۷ خبر داد و گفت: آزمون کارشناسی ارشد در روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۹۷ برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۸۶
۱۳:۳۸ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۷
دیدار نیوز - حسین توکلی گفت: برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۷ در ۶ گروه آموزشی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی به منظور پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین دانشگاه آزاد تعداد ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر ثبت نام کرده اند. 

وی افزود: از این تعداد، ۳۶۴ هزار و ۴۷۸ نفر زن و ۳۷۱ هزار و ۲۶۵ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۴۹.۵۴ درصد داوطلبان زن و ۵۰.۴۶ درصد داوطلبان مرد هستند.

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: علاوه بر ثبت نام از داوطلبان ۱۳۲ کدرشته امتحانی توسط سازمان سنجش، ثبت نام داوطلبان در کدرشته‌های ۱۱۴۷، ۱۱۴۹، ۱۱۵۰، ۱۱۵۳، ۱۱۵۴، ۱۱۵۴، ۱۱۵۷، ۱۱۵۸، ۱۱۵۹ توسط دستگاه‌های ذیربط پذیرنده دانشجو با همگاهنگی سازمان سنجش و مطابق برنامه زمانی مشخص انجام خواهد شد.

ثبت نام ۷۳۵ هزار و ۷۳۴ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۷

وی گفت: از تعداد ۷۳۵ هزار و ۷۳۴ داوطلب ثبت نام کننده در ۱۳۲ کدرشته امتحانی، تعداد ۴۵۵ هزار و ۱۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۳۷ هزار و ۸۴۳ نفر در گروه علوم پایه، ۱۶۰ هزار و ۹۷۹ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۲۱ هزار و ۵۵۷ نفر در گروه کشاورزی، ۵۸ هزار و ۴۸۴ نفر در گروه هنر و ۱ هزار و ۷۴۶ نفر در گروه دامپزشکی شرکت کرده اند.

توکلی اظهار داشت: بر اساس آمار شرکت کننده در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ تعداد ۱۴۲ هزار و ۱۰۷ نفر کمتر است.

شرکت ۵۵ هزار و ۸۹۱ داوطلب در کدرشته امتحانی دوم

وی تاکید کرد: بر اساس آمار گزارش شده تعداد ۵۵ هزار و ۸۹۱ داوطلب از ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر ثبت نام کننده، نسبت به اعلام علاقمندی در کدرشته امتحانی دوم (یکی از کدرشته‌های امتحانی شناور) نیز اقدام کرده اند.

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: تعداد داوطلبانی که علاوه بر کدرشته‌های امتحانی اصلی، علاقمندی خود را در رشته‌های دوم نیز اعلام کرده اند شامل ۱۸ هزار و ۶۴۱ نفر در گروه علوم انسانی، ۴ هزار و ۲۳۶ نفر در گروه علوم پایه، ۱۷ هزار و ۴۲۱ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۱ هزار و ۳۳۹ نفر در گروه کشاورزی، ۱۲ هزار و ۵۳۰ نفر در گروه هنر و ۱ هزار و ۷۲۴ نفر در گروه دامپزشکی است.

صدور ۷۹۱ هزار و ۶۳۴ کارت آزمون

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمار داوطلبان واقعی ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر و تعداد علاقمندان به کدرشته امتحانی دوم ۵۵ هزار و ۸۹۱ داوطلب، برای برگزاری آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۹۷ تعداد ۷۹۱ هزار و ۶۳۴ کارت آزمون صادر و آزمون برای این تعداد برگزار می‌شود.

توکلی گفت: کارت شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ۱۳۲ کدرشته امتحانی گروه‌های آموزشی شش گانه از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ۹۷ بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. داوطلبان می‌توانند از سوم تا پنجم اردیبهشت ۹۷ با مراجعه به سایت سازمان سنجش از کارت خود پرینت تهیه کنند.

وی تاکید کرد: داوطلبانی که در دو کدشته متقاضی شده اند باید علاوه بر کدرشته امتحانی اول، پرینت کدرشته امتحانی دوم را هم دریافت کنند.

برگزاری آزمون در پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷

مشاور عالی سازمان سنجش افزود: آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۹۷ در ۱۳۲ کدرشته و اولین مرحله بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور در روز‌های پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷ در ۷۴ شهر و ۱۷۷ حوزه امتحانی برگزار می‌شود.

وی گفت: نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم می‌شود و کارنامه کلیه داوطلبان شرکت کنند در دهه دوم خردادماه ۹۷ منتشر می‌شود و مجازین به انتخاب رشته در دهه دوم خرداد می‌توانند نسبت به کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام کنند.

شرایط انتخاب کدرشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

توکلی یادآور شد: پس از صدور کارنامه برای تمامی داوطلبان شرکت کننده، براساس شرایط اعلام شده از سوی دانشگاه آزاد که از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به اطلاع داوطلبان می‌رسد، داوطلبان علاقمند به انتحاب کدرشته‌های دانشگاه آزاد نیز می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی افزود: اطلاعیه سازمان سنجش درباره معرفی چند برابر ظرفیت کدرشته‌های بورسیه و دارای شرایط خاص این آزمون به منظور گذراندن سایر مراحل پذیرش، در دهه اول تیرماه از سوی سازمان سنجش منتشر می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ در دهه اول شهریورماه ۹۷ اعلام می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور