تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

ترامپ: پلوسی سخنان فاشیستی بیان می‌کند

دونالد ترامپ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را به ایراد "سخنان فاشیستی" متهم کرد. نانسی پلوسی گفته بود دولت ترامپ درگیر "لاپوشانی مجرمانه" شده است.

کد خبر: ۲۷۶۰۰
۱۰:۴۰ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا جمعه در مصاحبه با فاکس & فرندز گفت: این سخنان فاشیستی است، این سخنان شرم‌آور است. من او را نانسی عصبی می‌نامم. او یک نابود شده عصبی است.

ترامپ همچنین با انتقاد از تحقیقات جاری کنگره درباره دولت و کسب و کارش گفت: هر روز، کسی نامه‌ای برای حضور در کنگره می‌گیرد. این ناکامی است. این غیر منصفانه است.

رئیس‌جمهوری آمریکا مرتباً از نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بر سر استیضاح احتمالی انتقاد می‌کند. نانسی پلوسی هم ترامپ را هدف انتقادات قرار داده است. پلوسی پنج‌شنبه حین سخنانی در شورای روابط خارجی تاکید کرد: هر آنچه او می‌گوید بازتابی از خودش است. وقتی او می‌گوید نانسی آشفته است، این یعنی خودش آشفته است. وقتی می‌گوید نانسی عصبی است، این یعنی خودش عصبی است. او همواره درباره خودش صحبت می‌کند و برای او تفاوتی ندارد که فاعل جمله کیست.

پلوسی ماه گذشته گفت دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا معتقدند که رئیس‌جمهوری "درگیر لاپوشانی" شده است. او بار دیگر در یک کنفرانس خبری هم سخنانش را تکرار کرد و گفت: معتقدم که او درگیری یک لاپوشانی مجرمانه شده است. این را قبلاً هم گفته‌ام و تحقیقات ما این را نشان می‌دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی