تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سیدحسن خمینی: هر ملتی در تاریخ به افتخار نیاز دارد

یادگار امام با بیان اینکه تامین رفاه، آسایش و امنیت وظایف امروز ما است، گفت: تاسیس موزه ورزش کار ارزشمندی است و جای دارد که این موزه را به عنوان خانه ای برای ورزش ایران قبول کنید و هر کس هر جایی هست، نشان های خود را اینجا بگذارد تا برای آیندگان باقی بماند.

کد خبر: ۲۷۵۱۳
۲۱:۰۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در نشستی با پیشکسوتان جامعه ورزش ایران در محل کمیته ملی المپیک، با اشاره به تاسیس موزه ورزش، گفت: تاسیس این موزه کار بسیار بزرگی است و احتیاج مبرمی به آن بود. این مدال ها بعد از اینکه بر گردن ها آویخته می شود و جام ها بعد از اینکه در دست ها قرار می گیرد، باید در یک جای عمومی در معرض دید باشد تا باعث افتخار مجدد و مستمر شود.

یادگار امام تاکید کرد: در طول تاریخ، یک ملت بیش از هر چیزی احتیاج به افتخار دارد. رفاه، آسایش و امنیت وظایف امروز ما است. اما ایجاد یک افتخار فقط برای امروز نیست؛ بلکه نسل های آینده نیز به این افتخار می نازند. افتخار برای یک ملت مانند آبی است که در آن زندگی می کنند؛ هرچه زلال تر و وسیع تر باشد، دامنه نفوذ و تاثیر آن بیشتر است.

وی افزود: اینکه یک ورزشکار در یک روز قهرمانی به دست می آورد، در آن روز باعث نشاط و شادی می شود. اما قهرمانی مانند آبی است که جوهره تاریخ یک ملت را سیراب می کند.

سید حسن خمینی با تاکید بر اینکه امروز به قهرمانان گذشته می بالیم، اظهار داشت: این افتخار باعث می شود که امروز ملت راحت تر حرکت کند. باید این افتخارات را پاس داشت و آنها را تکرار کرد و در مقابله با مشکلات تواناتر پیش رفت.

وی با بیان اینکه موزه بهترین جای نگهداری افتخارات ورزش است، تاکید کرد: تاسیس موزه کار ارزشمندی بوده است. جای دارد که این موزه را به عنوان خانه ای برای ورزش ایران قبول کنید و هر کس هر جایی هست، نشان های خود را اینجا بگذارد تا برای آیندگان باقی بماند. افتخارات خوبی نصیب شده و ان شاء الله این افتخارات ادامه پیدا کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر