تیتر امروز

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...

پسر نتانیاهو ترامپ را با "کوروش هخامنشی" مقایسه کرد

پسر ۲۷ ساله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به خاطر حضورش در شبکه‌های اجتماعی چهره شناخته شده‌ای است و همواره از پدرش در برابر انتقادها دفاع می‌کند، ترامپ را با کوروش، پادشاه ایران مقایسه کرد.

کد خبر: ۲۷۴۹۷
۱۳:۳۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه واشنگتن پست، یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو در گفت‌وگو با شبکه محافظه‌کار آمریکایی "Blaze TV"در سفر اخیرش به این کشور درباره دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: این رئیس جمهور نگاه بسیار مثبتی به اسرائیل دارد و او در اسرائیل محبوب است.

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم ترامپ بهترین دوست اسرائیل و مردم یهود است. او با انتقال سفارت به قدس تاریخ یهودیت را بار دیگر تکرار کرد و بلندی‌های جولان را برای اسرائیل به رسیمت شناخت.

پسر نتانیاهو در ادامه اظهاراتش با اشاره به پادشاه کوروش که ۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح با فتح بابل زمینه بازگشت یهودیان تبعیدی به سرزمین‌شان را فراهم کرد، ترامپ را با وی مقایسه کرد.

او در ادامه اظهاراتش از تصمیم ترامپ مبنی بر ساخت دیوار در مرز مکزیک و آمریکا حمایت کرد.

وی با اشاره به ساخت دیواری در مرز اراضی اشغالی و مصر گفت: اسرائیل تنها ۸ میلیون جمعیت دارد و ده‌ها هزار نفر می‌خواهند به عنوان مهاجر غیرقانونی وارد اینجا شوند و اسرائیل را نابود کنند. مهاجران می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند.

پسر نتانیاهو در حالی دیوار مرزی اراضی اشغالی با صحرای سینای مصر را با دیوار مدنظر ترامپ در مرز مکزیک و آمریکا مقایسه کرد که این دیوار در مرز مصر ۱۴۳ مایل طول دارد اما مرز مکزیک و آمریکا ۲ هزار مایل است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد