تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

عدم اعلام «شهریه» مهد کودک‌ها و احتمال ورشکستگی مهدها

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور پیشنهاد کرد تا به دنبال تاخیر سازمان‌ حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در اعلام نرخ جدید شهریه مهدهای کودک، مسئولیت تصمیم گیری در این خصوص به سازمان بهزیستی واگذار شود.

کد خبر: ۲۷۳۱۴
۱۰:۱۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید منتظر شبر با بیان اینکه هنوز نرخ جدید شهریه مهدهای کودک اعلام نشده، و این مساله کارمندان و مدیران این مراکز و خانواده‌ها را دچار مشکلاتی کرده است، گفت: سازمان‌ بهزیستی همچنان منتظر تصمیم سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان وزارت صنعت و معدن در این خصوص است.

وی با بیان اینکه از مدت‌ها پیش تا کنون سازمان بهزیستی تلاش زیادی کرده است تا هرچه سریع‌تر میزان افزایش شهریه‌ها مشخص شود، افزود: تلاش‌های ما تا این لحظه نتیجه نداده است و این مشکل نتیجه‌ای جز ورشکسته شدن مهدهای کودک را به دنبال نخواهد داشت.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان افزود: به ویژه کارمندان و زنان شاغل در طول سال نیاز دارند که فرزندانشان را در مهدهای کودک نگهداری کنند و به این ترتیب لازم بود تا هرچه سریع تر شهریه مهدهای کودک اعلام شود این درحالیست که با عدم همکاری سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، مهدها به دنبال افزایش قیمت ها،الان در تهیه نیازهای اولیه شان دچار مشکل هستند و وزارت صنعت و معدن هم هنوز نرخی را مشخص نکرده است.

شبر ادامه داد: مکاتبات و تماس‌های بهزیستی در این خصوص همچنان ادامه دارد ولی ظاهرا این موضوع برای سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در اولویت نیست به همین دلیل پیشنهاد ما این است که مسئولیت این تصمیم گیری را برعهده سازمان بهزیستی قرار دهند تا مسئولان این سازمان به فراخور هر استان درباره شهریه مهدهای کودک تصمیم گیری کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر