تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

کوشنر رئیس کمیسیون اروپا را در جریان معامله قرن گذاشت

مشاور ارشد ترامپ ایده‌های خود را پیرامون طرح به اصطلاح صلح خاورمیانه با رئیس کمیسیون اروپا در میان گذاشت.

کد خبر: ۲۷۱۰۴
۱۲:۱۲ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از شبکه اسکای نیوز، سخنگوی ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد، جارد کوشنر، مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در بروکسل یونکر را در جریان ایده‌های خود درباره طرح صلح خاورمیانه قرار داد.

وی گفت، این دیدار به درخواست کوشنر در مقر این کمیسیون انجام شد و در آن یونکر و فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا به اظهارات کوشنر گوش داده و هر دو بر منافع اتحادیه اروپا در راستای تحقق صلح، امنیت و ثبات دائم در منطقه تاکید کردند.

همچنین این دو مسؤول اروپایی بر اهمیت توسعه اقتصادی کل منطقه تاکید کرده و آن را بسیار مهم دانستند و گفتند، توسعه اقتصادی باید با پیشرفت سیاسی همراه باشد، پیشرفتی که آرمان‌های فلسطین و اسرائیل را در نظر می‌گیرد.

سخنگوی یونکر جزئیات ایده‌هایی که کوشنر برای حل درگیری اسرائیلی – فلسطینی ارائه کرده را بیان نکرد.

طرح معامله قرنی که کوشنر به دنبال آن است شک و تردیدهای روزافزونی را برانگیخته است، به خصوص که مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته در نشست ویژه‌ای اعتراف کرد که حالا می‌فهمد چرا مردم معتقد هستند که ممکن است از این طرح تنها اسرائیلی‌ها خوششان بیاید.

ترامپ از زمان تصدی پست ریاست جمهوری کاخ سفید سیاست حمایت موروثی از اسرائیل را به حمایت بی‌قید و شرط از این رژیم تبدیل کرده است و اتحادیه اروپا هم از راه‌کار تشکیل دو کشور یعنی برپایی کشور مستقل فلسطین در کنار اسرائیل حمایت می‌کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها