تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روحانی: عید فطر جشن همدلی ملت‌ها و تداوم وحدت امت اسلامی است

رئیس جمهور در پیامی با تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به تمامی مسلمانان جهان بویژه ملت ایران، تاکید کرد: عید فطر جشن همدلی ملت‌ها و تجلی اقتدار مسلمانان و تداوم وحدت امت اسلامی است.

کد خبر: ۲۷۰۹۸
۲۱:۵۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - متن پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان به ویژه مردم متدین ایران بزرگ، تبریک و تهنیت می‌گویم و ساعات باشکوه و انسان‌ساز این عید خجسته را گرامی می‌دارم.

ایام پرفیض رمضان و دقایق و ظرایف روزه‌داری و بخصوص نجواهای سحرگاهی با پروردگار، شرح زیباترین و بامعناترین فلسفه خلقت و مهمانی مخلوق نزد خالق مهربان و توانا است.

عید فطر پایان یک ماه و آغاز مسیر دیگر است؛ پایان ماه عبادت و انتظار، صبر و استغفار و آغاز راهی که با بازگشت انسان به فطرت الهی و رحمت و گشایش شروع می‌شود که در این راه نور امید به دل‌ها روشنایی می‌بخشد و افق رستگاری نمایان می‌شود.

افزون بر همه این فضیلت‌ها و زیبایی‌ها، عید فطر، جشن همیاری و همدلی‌هاست. جشن کمک به نیازمندان، دیدار با نزدیکان، در کنار دیگران بودن و در مفهوم واقعی، تجلی اقتدار مسلمانان و تداوم وحدت امت اسلامی است.
مسلمانان جهان با اتکا به این ویژگی‌های سازنده و امیدبخش رمضان و درک ارزش حقیقی بندگی، مجهز به مشعل فروزانی می‌شوند که امکان گذشتن بی‌خطر از تاریکی‌ها و دشواری‌ها را بیش از هر زمان دیگری فراهم می‌کند. این تجربه معنوی و روحانی ضامن حیاتی پرامید، خستگی‌ناپذیر و دلپذیر برای هر انسانی است.

اینجانب با تشکر فراوان از حضور مشتاقانه مردم در مراسم دعا و مناجات و احیای شب‌های قدر و پاسداشت روز قدس، آرزوی رستگاری، عزت و سربلندی برای ملت بزرگ ایران در عرصه‌های مختلف دارم. به یقین برکات این ماه در افزایش همدلی و همراهی بین دولت و ملت، توسعه کشور و پویایی و نشاط بیشتر مردم عزیز ایران تجلی خواهد یافت.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر