تیتر امروز

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!
در گفتگوی دیدارنیوز با عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران مطرح شد

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!

یک عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران به دیدارنیوز، می‌گوید: «سلطنت‌طلبان، عمدتا در قبال این واقعیت تاریخی، سکوت می‌کنند. مهم‌ترین دلیل این امر هم این است که کودتای ۲۸ مرداد باعث شد تا سلطنت پهلوی...
گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ادعای تلاش اوباما برای کمک به ایران

کمیته فرعی تحقیقات در مجلس سنای آمریکا در گزارشی جدید مدعی شد که دولت رئیس جمهور اوباما تلاش کرد به ایران کمک کند که از نظام مالی آمریکا برای تبدیل میلیاردها دلار از دارایی‌هایش بهره ببرد.

کد خبر: ۲۷۰۷۲
۲۱:۴۱ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه واشنگتن پست، کمیته فرعی تحقیقات مجلس سنای آمریکا در گزارشی جدید اعلام کرده است که باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا تلاش کرد به ایران کمک کند تا برای تبدیل ۵.۷ میلیارد دلار از دارایی‌هایش از حساب‌های بانکی آمریکایی استفاده کند که این برخلاف وعده او به کنگره مبنی بر این بوده است که ایران کماکان پس از توافق هسته‌ای نیز اجازه نخواهد داشت به نظام مالی آمریکا دسترسی داشته باشد.

در این گزارش آمده است: جک لو، وزیر خزانه‌داری دولت اوباما در ژوئیه ۲۰۱۵ به کمیته روابط خارجی سنا اطمینان داد که ایران تحت توافق هسته‌ای نیز همچنان به نظام مالی و بازار تجاری آمریکا دسترسی نخواهد داشت. بنابراین، بانک‌های ایرانی قادر نخواهند بود از طریق نیویورک تراکنشی را به دلار انجام دهند یا وارد ترتیبات مالی با بانک‌های آمریکایی شوند. چند هفته بعد، آدام زوبین یکی از معاونان ارشد جک لو نیز در جلسه‌ای توجیهی با کمیته بانکداری سنا همین عبارات را برای تضمین دادن به آنها به کار می‌برد.

اما اکنون گزارش کمیته فرعی تحقیقات سنا نشان می‌دهد که وزارت خزانه‌داری اوباما در ۲۴ فوریه ۲۰۱۶ یک مجوز ویژه را صادر می‌کند که اجازه تبدیل دارایی‌های ایران به ارزش میلیاردها دلار از طریق نظام مالی آمریکا را می‌دهد. اتفاقی که دقیقاً جک لو و آدام زوبین قول داده بودند روی نخواهد داد و شامل سپرده‌های نامحدود برای ایران در بانک مسقط در عمان تا زمان انقضای این مجوز می‌شد.

این تحقیقات علاوه بر این نشان می‌دهد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری نیز دو بانک کارگزار آمریکایی را ترغیب می‌کند تا این تبدیل این دارایی‌های ایران را انجام دهند. هرچند این دو بانک به دلیل خطر قانونی همکاری تجاری با ایران از این کار سر باز می‌زنند.

در ادامه این گزارش آمده است: رئیس جمهور اوباما همچنین پس از حصول توافق هسته‌ای با ایران، مقامات و افرادی را شامل مسئولان بانک‌ها را به سراسر جهان می‌فرستد تا مؤسسات مالی خارجی را برای تجارت با ایران ترغیب کند و به آنها وعده می‌دهد که در صورت نقض تحریم‌های آمریکا با هیچ مجازاتی غیر از یک ضربه روی دست مواجه نخواهند شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد