تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
نقوی‌حسینی:

هدف نشست "مکه" خنثی‌سازی دستاوردهای روز قدس بود

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نشست "مکه" را محصول مثلث آمریکا، صهیونیست و عربستان عنوان کرد و گفت‌: این نشست با هدف خنثی سازی دستاوردهای روز "قدس" برگزار شد.

کد خبر: ۲۶۹۴۰
۰۸:۵۱ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سیدحسین نقوی حسینی  با اشاره به اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در "مکه" اظهار کرد: نشست مکه به صورت اضطراری با هدف "خنثی سازی دستاوردهای روز قدس" برگزار شد چون آنها در پی زمینه سازی برای اجرای "معامله قرن" بودند که با روز "قدس" مواجه شدند و خواستند با این نشست دستاوردها را خنثی کنند.

وی ادامه‌ داد: البته که "دُم خروس" پنهان نماند و در نهایت در بیانیه پایانی این نشست دُم خروس عربستان بیرون زد و نشان داد که هدف آن تنها "ایران" و طرح ادعاهای بی اساس و غیر مستند علیه جمهوری اسلامی ایران بود. ادعاهایی که فقط برای خنثی سازی دستاوردهای روز "قدس" مطرح شد که هیچکدام دارای ادله و مستندات نیست و با واقعیت مغایرت دارد، در ‌عین ‌حال این اظهارات و ادعاها دخالت در کشورمان محسوب شده و قطعاً باید دستگاه دیپلماسی خارجی پاسخ‌های قاطعی به آن بدهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «این نشست محصول مثلث آمریکا، صهیونیست و عربستان بوده است»، گفت‌: هدف آنها مقابله با موانع اصلی معامله "قرن" بوده که می‌خواهد کشورهای محور مقاومت و مقابله با این معامله ننگین را تحت فشار و تأثیر قرار دهد که موفق هم نخواهند شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی