تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

بازیکن مد نظر حجت‌الاسلام علیپور کیست؟

کدام بازیکن تیم‌ ملی ترامادول مصرف کرد؟

کد خبر: ۲۶۳۹۷
۱۱:۰۴ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز -  روزنامه شهروند نوشت: «اگر حجت‌الاسلام علی علیپور زمانی با ستاد منشور اخلاقی چهره همیشه خبرساز فوتبال ایران بود حالا اظهارات جنجالی این مسئول فوتبالی و ربط‌دادن علت شکست تیم ملی مقابل ژاپن و حذف از جام ملت‌های آسیا به مصرف ترامادول و متادون از سوی یک بازیکن تیم ملی سروصدا و التهابی عجیب در جامعه فوتبال به راه انداخته است.

اتهام سنگین به یک ملی‌پوش

اگر اتفاقات فوتبالی را به لحظه پیگیری کنید و حضوری فعال در فضای مجازی داشته باشید، قطعاً در جریان اتهام سنگین رئیس کمیته صیانت به یک بازیکن تیم ملی قرار گرفته و ویدئوی کوتاه صحبت‌های او درباره ملی‌پوشی که ترامادول و متادون مصرف کرده است را دیده‌اید. اگر به هر دلیلی در جریان این اظهارات نیستید، متن دقیق صحبت‌های علیپور به این شرح است: «من این‌جا اعلام می‌کنم که در بازی با ژاپن که زحمات چندین ساله فدراسیون فوتبال و فوتبال ملی ما به باد فنا رفت، این زاییده رفتار غلط بازیکنی بود که ترامادول و متادون مصرف می‌کرد. بازیکن می‌خواد اقدام کنه، اما بدنش جواب نمیده! مغز می‌خواد و فرامین صادر میشه اما رابطه بین عصب و عضله برقرار نمیشه و بازیکن می‌مونه! میره سانتر میکنه میاد این‌طوری میشه گل اول پنالتی دوم… اصلاً فوتبال ملی ما نابود شد.»

گمانه‌زنی درباره بازیکنان

همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، انتشار این اظهارات بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت. ابتدا همه به دنبال جواب این سوال بودند که بازیکن مد نظر حجت‌الاسلام علیپور چه کسی بوده است؟ طبیعتاً در چنین شرایطی بازی با اسم‌ها هم آغاز شد و تمام آن بازیکنانی که روی سه گلی که تیم ملی از ژاپن دریافت کرد، نامشان به‌عنوان متهم مورد نظر بر سر زبان‌ها افتاد. از رامین رضائیان گرفته تا محمدحسین کنعانی‌زادگان و مرتضی پورعلی گنجی، تا سایر بازیکنان اسم و رسم‌دار دیگر!

مبنای اظهار نظر علیپور چیست؟

موضوع بعدی اما مربوط به اطلاعات محرمانه‌ای است که در اختیار رئیس کمیته صیانت لیگ قرار گرفته و او قطعاً بر مبنای دریافت برخی داده‌ها و گزارش‌ها با صراحت از مصرف ترامادول و متادون از سوی بازیکنان تیم‌ملی حرف زده است. بدون تردید علیپور با توجه به سابقه فعالیت و مدیریتی که در فوتبال دارد، بی‌دلیل چنین صحبتی را مطرح نکرده بود و به همین ترتیب مبحثی را در فوتبال کشور آگاهانه یا غیر آگاهانه باز کرد که به نظر نمی‌رسد به همین راحتی پرونده آن بسته شود و تا زمانی که زوایای مختلف این پرونده به شکلی شفاف رسیدگی نشود، صحبت درباره بازیکنی که طبق ادعای علیپور ترامادول و متادون مصرف کرده و باعث ناکامی تیم ملی شده، داغ خواهد بود. هرگونه صحبت درباره جزئیات این پرونده برای رسیدن به نام مد نظر علیپور بدون شک تبعات حقوقی به دنبال دارد و اتهام‌زنی به ستاره‌های تیم ملی به حساب خواهد آمد. نکته قابل تأمل اینجاست که با گذشت نزدیک به ٤ ماه از پایان کار تیم ملی در جام ملت‌های آسیا هیچ خبری درباره محرومیت بازیکن ملی‌پوش به خاطر مصرف ترامادول منتشر نشده و تمام بازیکنان هم در تیم‌های باشگاهی به فوتبال خود ادامه می‌دهند. اگر پرونده‌ای در این زمینه باز شده بود و گزارش رسمی از این تخلف وجود داشت، بدون شک تاکنون خبر آن در رسانه‌ها منتشر و به تخلف بازیکن مد نظر علیپور رسیدگی شده بود. ولی وقتی چنین اتفاقی نیفتاده معلوم نیست علیپور بر چه مبنایی چنین اتهام سنگینی را به ملی‌پوشان زده است.

واکنش یک ملی‌پوش

محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع محبوب کی‌روش که عملکرد خیلی خوبی در جام ملت‌های آسیا نداشت، اولین بازیکنی بود که به صحبت‌های علیپور واکنش نشان داد و گفت: «به نظرم در شأن و شخصیت تیم ملی و بازیکنان تیم ملی نیست که چنین صحبت‌هایی مطرح شود. من فکر نمی‌کنم چنین چیزی وجود داشته باشد. این مسألهدوپینگ هم محسوب می‌شود. خدا را شکر من در دو بازی آخر تیم ملی مقابل چین و ژاپن تست دوپینگ دادم. مطرح شدن چنین حرف‌هایی در مورد تیم ملی کشورمان زشت است. هر کدام از بازیکنان تیم ملی بازیکنانی حرفه‌ای هستند و درست نیست این صحبت‌ها مطرح شود و فکر نمی‌کنم اصلاً صحت داشته باشد.»

در انتظار شفاف‌سازی

حالا در چنین شرایطی باید منتظر اظهار نظر رسمی رئیس فدراسیون فوتبال و مسئولان تیم ملی درباره اظهارات علیپور باشیم. وقتی رئیس کمیته صیانت لیگ با چنین صراحتی بازیکن ملی‌پوش را متهم به استفاده از ترامادول و متادون کرده، قطعاً باید بر مبنای اطلاعاتی که دارد، با بازیکن خاطی برخورد کند و به پرونده رسیدگی شود، ضمن این که مسئولیت علیپور صیانت از لیگ است و رسیدگی و اظهار نظر درباره چنین پرونده‌هایی بر عهده کمیته اخلاق است که علیپور مسئولیتی در آن ندارد.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها