تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

مهم‌ترین انگیزه‌ شریعتمداری برای وزیر رفاه شدن

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در مجموعه سازمان بهزیستی به نوعی از آن خدمت می‌گیرند، گفت: بالغ بر ۵۰۰ هزار پرونده مددجویی در این سازمان تعریف شده است.

کد خبر: ۲۶۲۸۲
۰۹:۱۰ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد شریعتمداری در مراسم افطاری و گلریزان شیرخوارگاه آمنه گفت: زمانی که مسوولیت وزارت به بنده محول شد یکی از مهم‌ترین انگیزه‌هایم برای پذیرفتن این وزراتخانه خدمت به سازمان بهزیستی بود که در ایجاد آن زحمات زیادی کشیده شده است.

وی  با اشاره به اینکه افتخار  می‌کنیم  که ۹۰درصد از خدمات این سازمان توسط خیرین و مردم انجام می شود، ادامه داد: معتقدیم سپردن کار مردم به خود مردم یکی از ثروت‌های جمهوری اسلامی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر  سپردن کار مردم به خود مردم، اظهار کرد: در شروع کارم در مجلس اعلام کردم که یکی از مهمترین برنامه‌های ما گسترش پایه‌های شرکای اجتماعی در همه عرصه‌ها به ویژه سازمان بهزیستی است. براساس قانون اساسی مسوولیت‌های بزرگی بر عهده سازمان بهزیستی است تا بتواند با استفاده از کمک خیرین بزرگوار به اهداف خود برسد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در  حال حاضر  دو میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در مجموعه سازمان بهزیستی به نوعی از آن خدمت می‌گیرند، تصریح کرد: بالغ بر ۵۰۰ هزار پرونده مددجویی در این سازمان تعریف شده است.

وی  ادامه داد: امروز در کشور با یک معضل جدی روبرو هستیم و آن وسعت مهارت آموزی و مهارت افزایی است که کافی نیست. به همین  منظور  در سال ۹۸ نهضت مهارت‌افزایی و گسترش شرکای اجتماعی را در کنار  سایر  امور  در  دستور کار  داریم که امیدواریم چراغ این کارمهم   توسط خیرین روشن شود. جوانان در حال حاضر از  مقطع  دبیرستان،  صاحب مهارت نیستند از طرفی مجموعه سازمان فنی و حرفه‌ای به تنهایی توانایی انجام مهارت آموزی به جوانان را ندارد از  این رو لازم است از ظرفیت‌های خیرین و بخش خصوصی در این  زمینه استفاده شود.

شریعتمداری با انتقاد از  وضعیت مناسب‌سازی معابر در شهرها تصریح کرد: بعد سال‌ها موفق نشده‌ایم شهرها را برای معلولان و افراد کم توان مناسب سازی کنیم این درحالیست که لازم است در این زمینه قدم‌های بزرگی برداشته شود.

وی  با تاکید بر ضرورت افزایش یارانه مددجویان نیز گفت: با وجود افزایش سه تا ۵ برابری مستمری مددجویان باید دید آیا یک معلول می‌تواند با این مبلغ زندگی خود را اداره کند؟ قطعا با این مبالغ مشکل است و نیاز به  کمک خیرین داریم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر