تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

آخرین فرصت بریگزیتی ترزا می به پارلمان انگلیس

نخست‌وزیر انگلیس گفت، اگر تا دو هفته دیگر نمایندگان پارلمان این کشور کلیات لایحه توافقنامه خروج از اتحادیه اروپا را تصویب کنند، می‌توانند درباره برگزاری یک همه‌پرسی دیگر درباره بریگزیت رأی‌گیری کنند.

کد خبر: ۲۶۲۷۶
۰۸:۳۰ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس در یک سخنرانی در لندن گفت که به نمایندگان پارلمان آخرین فرصت را برای تصویب لایحه توافقنامه خروج داده است. در این لایحه که تغییرات تازه‌ای اعمال شده، تضمین‌های جدید درباره قوانین کار، مسائل زیست محیطی، وضعیت مرز ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند و همچنین نوعی «مصالحه» گمرکی داده شده است.

روشن نیست که آیا این تغییرات، نظر نمایندگان پارلمان را که تا به حال سه بار به آن رأی منفی داده‌اند، تغییر خواهد داد یا خیر.

می هشدار داده که اگر نمایندگان مجلس این بار هم لایحه او را رد کنند، خروج بر اساس مذاکره نقش بر آب خواهد شد و ممکن است بریگزیت متوقف شود.

نخست‌وزیر انگلیس گفت که بن‌بست بریگزیت تأثیری مخرب بر همه کشور گذاشته و روند پیشرفت در همه زمینه‌ها را متوقف کرده است.

او افزود: بزرگ‌ترین مشکل امروز انگلیس، سیاست آن است. ما می‌توانیم این موضوع را درست کنیم.

تاکنون جناح‌های سیاسی مختلف به دلایلی متفاوت به توافقنامه می با اتحادیه اروپا رأی منفی داده‌اند. حزب کارگر و نیز نمایندگان طرفدار ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا معتقدند خروج طبق این توافقنامه برای اقتصاد انگلیس مضر است.

از سوی دیگر، هواداران سرسخت بریگزیت معتقدند توافقنامه می کنترل کامل همه امور را به انگلیس برنمی‌گرداند و مخصوصاً نگران آن هستند که مسأله مرز ایرلند شمالی با جمهوری ایرلند، باعث شود انگلیس تا ابد در قید و بندهای اتحادیه اروپا بماند.

به گزارش بی‌بی‌سی، انگلیس قرار بود ۲۹ مارس ۲۰۱۹ (۹ فروردین ۱۳۹۸) اتحادیه اروپا را ترک کند ولی این تاریخ دو بار به تعویق افتاده است. اتحادیه اروپا ۱۰ آوریل ۲۰۱۹ مهلت انگلیس برای خروج را تا ۳۱ اکتبر (۹ آبان) تمدید کرد.

اگر تا قبل از آن موعد، توافقنامه خروج به تصویب مجلس انگلیس برسد، انگلیس می‌تواند پیش از این تاریخ از اتحادیه اروپا خارج شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر