تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

توفانی که جمهوری‌خواه ضد ترامپ در کنگره به راه انداخت

قانونگذار جمهوری‌خواه کنگره آمریکا که با پیش‌ کشیدن طرح استیضاح علیه ترامپ خشم رئیس‌جمهوری آمریکا را برانگیخته است، از سخنان خود کوتاه نمی‌آید.

کد خبر: ۲۶۲۱۹
۱۰:۴۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری هیل، رهبران حزب جمهوری‌خواه و اعضای "انجمن درون حزبی آزادی" متعلق به کنگره آمریکا از موضع جاستین امش، قانونگذار ۳۹ ساله مجلس نمایندگان آمریکا که قصد ورود به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را دارد، فاصله گرفته‌اند.

به گفته منابع، از آنجایی که این دعوا بیشتر روی اختلاف سیاسی متمرکز است تا رفتار شخصی بعید به نظر می‌رسد که جاستین امش از کمیته نظارت و اصلاحات برکنار شود. رهبران انجمن درون حزبی آزادی هم بعید است که جاستین امش را از گروهی که خودش بنیان گذاشته است، بیرون کنند. با این حال منابع می‌گویند، این انجمن می‌تواند سخنان امش را محکوم کند و در روزهای آتی جلسه‌ای برای بررسی این موضوع تشکیل می‌دهد.

منابع تاکید دارند، جاستین امش از زمان ورود به مجلس نمایندگان آمریکا در سال ۲۰۱۰ ساز خود را می‌زند و گاها موجب نارضایتی آن رهبران جمهوری‌خواهی می‌شود که برای متحدن نگه داشتن اعضا تلاش می‌کنند.

استیو اسکالیس، دبیر اقلیت‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا به فاکس نیوز گفت: کسانی که از سابقه جاستین اطلاع دارند، می‌دانند که او گاهی مسیری متفاوت از آنچه جمهوری‌خواهان در نظر می‌گیرند، انتخاب می‌کند و دقیقا این هم از همان موارد است. شما کسی را نمی‌بینید که با او موافقت کرده باشد و من با این دیدگاه مخالفم.

در همین حال یک جمهوری‌خواه حامی ترامپ در ایالت میشیگان گفته است سال ۲۰۲۰ کرسی جاستین امش در مجلس نمایندگان آمریکا را به چالش می‌کشد. با این حال به نظر می‌رسد جاستین امش از هیچکدام از انتقادها بیمی به خود راه نداده باشد.

او دوشنبه با انتشار یک سری پیام‌های توئیتری از آن دسته از جمهوری‌خواهانی که معتقدند ترامپ مرتکب مانع‌تراشی در روند عدالت نشده، چون بازرس رابرت مولر در گزارش خود به چنین نتیجه‌گیری نرسیده است، انتقاد کرد. او در پیامی نوشت: آنها می‌گویند که جرمی رخ نداده است. در حقیقت جرایم بسیاری از طریق این تحقیقات فاش شد، برخی متهم شدند و برخی هم متهم نشدند اما اینها در گزارش مولر آمده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر