تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

منابع ریاست‌جمهوری لبنان: در دولت جدید هیچ کس کنار گذاشته نمی‌شود

دامنه اختلافات میان حزب القوات اللبنانیه و جریان آزادی ملی بعد از درخواست این حزب برای افزایش حجم سهم وزارتی خود در دولت آتی، گسترش یافته است.

کد خبر: ۲۶۰۳
۱۷:۱۲ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، اخیرا حزب القوات اللبنانیه به رهبری سمیر جعجع خواهان افزایش سهم وزارتی خود در دولت آتی شده تا به کرسی‌هایی که در انتخابات پارلمانی به دست آورده هماهنگ باشد. همین مساله موجب افزایش اختلافات میان این حزب و جریان آزاد ملی به رهبری جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان شده است.

با اینکه شرایط نشان می‌دهد که مرحله تشکیل دولت شاهد درگیری میان فراکسیون‌های بزرگ به ویژه میان القوات اللبنانیه و جریان آزاد ملی خواهد بود اما منابعی در کاخ ریاست‌جمهوری لبنان از اهمیت این احتمال کاستند و تاکید کردند که دولت جدید هیچ کسی را کنار نخواهد گذاشت و حزب القوات اللبنانیه به هیچ وجه مورد هدف قرار نمی‌گیرد و میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان خواهان رفع دغدغه تمامی طرف‌هاست.

این منابع گفتند، میشل عون و حریری در حال رفع نگرانی‌های همه طرف‌ها هستند و زمانی که بحث‌های جدی درباره ترکیب دولت شروع شود تمامی موانع برداشته می‌شود.

حزب القوات اللبنانیه معتقد است که کمپین علیه این حزب با هدف تحریک علیه ارتش لبنان صورت می‌گیرد و در راستای تلاش جبران باسیل برای فلج کردن این حزب است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی