تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

کیوسک داران تهران فقط مالکیت فیزیک کیوسک‌ها را دارند

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با تاکید بر اینکه در قرارداد منعقد شده با کیوسک داران در سال ۱۳۷۴ تاکید شده که هیچ مالکیتی برای زمینی که در آن مشغول فعالیت هستند ندارند تاکید کرد: کیوسک داران فقط مالکیت فیزیک کیوسک‌های خود را دارند.

کد خبر: ۲۵۹۰۳
۰۹:۵۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز- تحصیلی در تشریح روند اخذ اجاره و یا در حقیقت بهای خدمات شهری و افزایش آن گفت: اگر مقرر بود بر اساس نرخ واقعی و آن چه که توسط کارشناسی دادگستری تعیین شده بود بهای خدمات شهری یا اجاره را از کیوسک داران دریافت می‌کردیم رقم بالایی حدود پنج میلیون تومان را باید دریافت می‌کردیم اما با توجه به اینکه این قشر زحمت کش هستند و موارد زیادی را باید در معیشت آنها در نظر می‌گرفتیم نهایتاً این افزایش برای دوره جدید قراردادها به یک تا دو میلیون تومان رسید.

وی افزود: این نرخ در سه سطح بر اساس موقعیت جغرافیایی کیوسک‌ها یک میلیون تومان، یک میلیون و پانصد هزار تومان و دو میلیون تومان تعیین شده است. باید به این نکته توجه کرد که بازرسی کل کشور در نامه‌ای درباره نرخ بهای خدمات شهری این کیوسک‌ها قید کرده بود که این کیوسک‌ها درآمدهای بالایی دارند البته ما معتقدیم درآمد بالا برای همه این کیوسک‌ها در هر نقطه شهر نیست اما باید این بها با درآمدها تطبیق داشته باشد. البته این افراد مالیات خود را هم برابر آنچه که قانون تعیین کرده است پرداخت می‌کنند.

وی ادامه داد: کیوسک داران فقط مالکیت فیزیک کیوسک‌ها را دارند و آنچه که به عنوان مصوبه مجلس برای دادن حق کسب و پیشه عنوان می‌کنند صحیح نیست چرا که ما در استفساریه‌ای از اداره کل حقوقی ریاست جمهوری این اطمینان را حاصل کردیم که مصوبه کسب و پیشه بر اساس مصوبه دیگری نقض شده است و این افراد هیچ مالکیتی بر زمین محل فعالیت خود ندارند.

وی تاکید کرد: متأسفانه کیوسک‌ها تنها برای عرضه نشریات مجوز دریافت کرده‌اند ولی پس از گذشت سال‌ها بدون هماهنگی تغییر رسته داده و علاوه بر دخانیات به فروش مواد سوپرمارکتی نیز دست زدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی