تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

حمایت آمریکا از جنایات اسرائیل با وتوی قطعنامه پیشنهادی کویت

آمریکا در ادامه حمایت و جانبداری علنی و صریح خود از رژیم اشغالگر صهیونیستی، اقدام به وتوی پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی کویت به شورای امنیت در مورد حمایت از فلسطینیان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی کرد.

کد خبر: ۲۵۸۲
۱۱:۰۵ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نماینده کویت در شورای امنیت پس از پایان نشست این شورا تاکید کرد: مایه تاسف است که شورای امنیت نتوانست از ملت فلسطین حمایت کند.

در پیش‎نویس این قطعنامه بر ضرورت اتخاذ تدابیری جهت تضمین امنیت و سلامت غیرنظامیان فلسطینی در اراضی اشغالی از جمله نوار غزه تاکید شد.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی از ۳۰ مارس گذشته تاکنون دست به سرکوب وحشیانه تظاهرات بازگشت در نوار مرزی غزه زده و تاکنون ۱۲۸ فلسطینی از جمله ۱۵ زن و کودک را به شهادت رسانده است.

دولت آمریکا که ادعای دفاع از حقوق بشر را دارد، نه تنها این جنایت‌ها را محکوم نکرده، بلکه قتل و کشتار فلسطینیان به دست نظامیان اسرائیلی را نیز حق مسلم و دفاع مشروع رژیم اشغالگر می‌داند و امروز نیز قطعنامه پیشنهادی به شورای امنیت در حمایت از غیرنظامیان فلسطینی را وتو کرد.

ریاض منصور، نماینده فلسطین در شورای امنیت استفاده آمریکا از حق وتو علیه پیش‌نویس قطعنامه عربی را در زمینه حمایت بین‌المللی از فلسطینی‌ها را محکوم کرد.

منصور تاکید کرد: شورا باید به وظایفش عمل کند اما متاسفانه شورا در ازای حل بحران فلسطین فلج شده و آن به دلیل رای‌گیری منفی و جانبدارانه یکی از اعضای شورای امنیت است. ما استفاده از وتو برای حمایت از اسرائیل را که به صورت مداوم انجام می‌گیرد محکوم می‌کنیم.

وی تاکید کرد، باید فورا تدابیری برای پایان دادن به محاصره اسرائیل علیه نوار غزه و تضمین گشودن گذرگاه‌ها به طور مداوم برای انتقال افراد و کالاها به صورت آزاد اتخاذ و محاصره خفقان آور باید متوقف شود.

منصور تصریح کرد: کشتار غیرنظامیان فلسطینی به دست اشغالگران غیرقابل قبول و توجیه است و باید سازوکار حمایت بین‌المللی از ملت فلسطین تدوین شود چراکه بحران حمایت از ملت فلسطین به دلیل اقدامات غیرقانونی اسرائیل و اعمال زور علیه فلسطینی‌ها وجود دارد.

وی در پایان از کویت و تمام کشورهایی که به نفع این پیش‌نویس رای دادند، تشکر کرد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر