تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

مایک پنس: مسیحیان مراقب باشند!

معاون رئیس جمهوری آمریکا که به داشتن اندیشه‌های نومحافظه‌کارانه مشهور است، در جمع دانشجویان دانشگاهی در آمریکا هشدار داد که آنها ممکن است به خاطر عقاید و باورهای مسیحی‌شان مورد حمله قرار گیرند.

کد خبر: ۲۵۶۳۱
۱۱:۲۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری هیل، روزنامه یو.اس.‌ای تودی نوشت، مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا در جمع دانشجویان دانشگاه لیبرتی گفت: در طول تاریخ آمریکا، این که خود را مسیحی بنامیم، کاری بسیار آسان بوده و بابت دفاع از آموزه‌های انجیل هرگز مورد تمسخر یا طرد شدن قرار نمی‌گرفتیم. اما امروزه اوضاع فرق کرده است. برخی از بلندترین صداها برای تحمل، امروزه کوچک‌ترین تحملی برای باورهای سنتی مسیحیت ندارند. آماده باشید.

معاون رئیس جمهوری آمریکا که خود را "به ترتیب اولویت یک مسیحی، یک محافظه‌کار و یک جمهوری‌خواه" می‌خواند، به تجربه شخصی خود اشاره کرد و گفت که همسرش "کارن" سال گذشته میلادی و پس از بازگشت به کار به عنوان آموزگار هنر در یک دبستان غیردولتی ممنوعه برای معلم‌ها و دانش آموزان همجنس گرا مورد انتقادهای شدید قرار گرفت.

بر اساس نوشته روزنامه کریستین پست، وی ادامه داد: زمانیکه همسرم برای تدریس به مدرسه برگشت، ما با یکسری حملات شدید از سوی رسانه‌ها و جناح سکولار روبه‌رو شدیم. این حملات علیه آموزه‌های مسیحیت، غیرآمریکایی هستند.

مایک پنس همچنین درباره اقدامات صورت گرفته از سوی دولت آمریکا در ماه‌های اخیر در حمایت از آزادی مذهب اشاره کرد و گفت: به شما قول می‌دهم که ما همواره برای حق آمریکایی‌های برای زندگی، آموزش و عبادت خداوند بر اساس وجدانشان دفاع می‌کنیم.

روزنامه کریستین پست نیز گزارش داد، پنس به رشد اقتصادی در نیمه نخست سال جاری میلادی هم اشاره کرد و به دانشجویان گفت که آنها زمان خوبی برای فارغ‌التحصیلی انتخاب کرده‌اند، چون پس از دو سال از ریاست جمهوری دونالد ترامپ "مشاغل در حال ایجاد شدن هستند" و آمریکا به "روال سابق" برگشته است.

به نوشته روزنامه یو.اس.‌ای تودی، رئیس دانشگاه لیبرتی نیز که از حامیان ترامپ است، گفت که پنس یکی از "تأثیر گذارترین" معاونان ریاست جمهوری است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر