تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

ایران چیزی جز بیانیه‌درمانی از اروپا ندیده است

سفیر ایران در اسپانیا، با انتقاد از کشورهای اروپایی به خاطر انجام ندادن تعهداتشان در برجام، در مورد احتمال درگیری نظامی بین ایران و آمریکا، گفت: وقوع درگیری نظامی را تقریباً غیرممکن می‌دانم.

کد خبر: ۲۵۶۰۱
۲۳:۴۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسن قشقاوی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه رادیویی "کادناسر" اسپانیا، پیرامون دلیل تصمیم اخیر جمهوری اسلامی ایران برای کاهش تعهدات خود در چارچوب برجام اظهار کرد: طی مدت زمان سه سالی که از اجرای برجام می‌گذرد ایران به کلیه تعهدات خود در این توافق بین‌المللی که مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز قرار گرفته است، عمل کرده و این موضوع طی ۱۴ مورد گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد تأیید قرار گرفته است.

وی افزود: این در حالی است که دولت آمریکا به عنوان یکی از طرف‌های توافق یک سال است که از آن خارج شده و طرف‌های اروپایی با وجود آن که پذیرفته‌اند اقدام آمریکا نقض توافق و مغایر قوانین بین‌المللی است اما هیچ گام مؤثری برای انجام تعهدات خود انجام نداده‌اند.

این دیپلمات ارشد کشورمان ادامه داد: دیپلماسی نباید صرفاً لفاظی باشد و تنها به صدور بیانیه اکتفا کرد و باید بخش عملی هم داشته باشد.
 
قشقاوی در ارتباط با بیانیه صادره از سوی اتحادیه اروپا متعاقب تصمیم جدید ایران، اظهار کرد: اروپا بار دیگر تنها به بیانیه‌درمانی اکتفا کرده و ضمن طرح موضوعاتی کلی، هیچ ساز و کار اجرایی برای حل مشکل بیان نکرده است. اروپا باید بداند که ایران در این مسأله خیلی جدی است. تصمیم جدید ایران بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور اتخاذ و اعلام شده و مورد حمایت مردم ایران است.

سفیر ایران در اسپانیا خاطرنشان کرد: مردم ایران انتظار دارند اروپا با مواضع عملی‌تر به تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران پاسخ بدهد. این روزها شاهد آن هستیم که اسپانیا در حال اتخاذ تصمیمات عملی برای مقابله با تحریم‌های ناعادلانه آمریکا علیه کوبا است و سوالی که داریم این است که چرا در مورد ایران نیز چنین مکانیزمی را دنبال نمی‌کنند؟

سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا همچنین در ارتباط با خطر درگیری نظامی میان ایران و آمریکا، گفت: اظهارات جنگ‌طلبانه مقامات آمریکایی و هم‌پیمانان آن گزینه‌ای است برای آن که دیگران را تهدید قلمداد کنند. به جنگ رسانه‌ای روی می‌آورند تا کشوری را تهدید بخوانند و سپس تعرضات بعدی را علیه آن توجیه کنند و این همان کاری است که آمریکا چهل سال است علیه ایران انجام می‌دهد. اما ایران تهدید نیست و هیچ اقدامی نکرده که تهدید قلمداد شود. همین کار را آمریکایی در عراق زمان صدام حسین کردند و بعداً مشخص شد که همه ادعاهایشان دروغ بوده است.

وی تاکید کرد: مقامات آمریکایی به خوبی از توان نظامی ایران آگاه هستند و می‌دانند ما ترسی نداریم و حتی یک گام نیز عقب‌نشینی نمی‌کنیم. ملت ایران در دفاع از حاکمیت، استقلال و تمامیت سرزمینی خود جدی است و این را قبلاً در جنگ تحمیلی هشت‌ساله رژیم صدام علیه خود ثابت کرده و نشان داده‌اند در مقابل اشغال بیگانگان متحدتر می‌شوند. لذا درگیری نظامی را تقریباً غیرممکن می‌دانم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر