تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

تعیین «قضات ویژه» در پرونده تعرض به دانش‌آموزان

رئیس کل دادگستری استان تهران از تعیین قضات ویژه در پرونده تعرض به تعدادی از دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در منطقه مرزداران تهران خبر داد.

کد خبر: ۲۵۵۵
۱۲:۳۲ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - غلامحسین اسماعیلی درباره پرونده اذیت و آزار تعدادی از دانش‌آموزان توسط ناظم مدرسه‌ای غیرانتفاعی در منطقه مرزداران تهران اظهار کرد: بعد از صدور دستور رئیس قوه‌قضاییه به دادگستری تهران برای پیگیری جدی این پرونده، هماهنگی لازم در سطوح مختلف در دادگستری استان به عمل آمد.

تعیین قضات ویژه برای رسیدگی به پرونده
رئیس کل دادگستری استان تهران از تعیین قضات ویژه برای این پرونده در هریک از مراحل رسیدگی خبر داد و گفت: این قضات برای آن تعیین شدند تا با رعایت دقت، زوایای این پرونده را روشن کنند و متناسب با اقداماتی که متوجه متهم است، تصمیمات قضایی را اتخاذ کنند.

اسماعیلی توضیح داد: آموزش‌ها و تاکیدات لازم به قضات دادسرا انجام شده تا با جامعیت موضوع را بررسی کنند و اگر اتهامات مطرح شده به جهات قانونی در صلاحیت دادسرا نیست، پرونده را به دادگاه ارجاع دهند.

شکایت 15 نفر از اولیا/امکان افزایش شکات در هفته آینده
رئیس شورای عالی قضایی دادگستری استان تهران از شکایت 15 نفر از اولیا در این پرونده خبر داد و گفت: تا کنون این تعداد از اولیاء شکایت کرده‌اند اما امکان دارد در هفته آینده افراد دیگری هم به تعداد شکات اضافه شوند؛ بنابراین اعداد و ارقامی که در رسانه‌ها مطرح شده فعلاً در پرونده مطرح نیست.

وی تاکید کرد: ما موظف هستیم صرفا در محدوده پرونده قضایی و آنچه که به ما ارجاع و احاله شده، اظهارنظر کنیم.
به گفته اسماعیلی پرونده فعلاً یک متهم دارد که در بازداشت به سر می‌برد.

متهم ارتباطی با افراد شاخص کشور ندارد
رئیس کل دادگستری استان تهران در پاسخ به این سؤال که آیا ارتباط متهم با یکی از روحانیون برجسته کشور صحت دارد یا خیر گفت: تا جایی که مستندات پرونده را دیدم، هیچ وابستگی بین متهم این پرونده و افراد شاخص کشور وجود ندارد.

اسماعیلی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا آموزش و پرورش نیز نسبت به متهم این پرونده یا افراد دیگر شکایت کرده است یا خیر گفت: تا الان فقط شکایت دانش‌آموزان و اولیاء آنها را داشته‌ایم اما اگر آموزش و پرورش هم نسبت به آنچه که در فضای آموزشی کشور رخ داده، شکایت کند قطعاً رسیدگی می‌شود.

رئیس کل‌دادگستری استان تهران اضافه کرد: از یکایک دانش‌آموزان تحقیقات لازم انجام می‌شود و به لحاط اینکه تحقیقات را کامل نمی‌دانیم، به تحقیق از دانش‌آموزان، اولیاء آنها، متهم و افراد دیگری که از این محیط آموزشی اخبار و اطلاعاتی داشتند، نیازمندیم تا تحقیقات را تکمیل کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر