تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

موگرینی: نگرانم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه به شخصه نسبت به تحولات اخیر پیرامون برجام نگران است، گفت: حفظ توافق هسته‌ای مسئله‌ای مربوط به امنیت ما و جهان است.

کد خبر: ۲۵۵۱۳
۱۳:۰۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از آغاز نشست اتحادیه اروپا در رومانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برجام گفت: شما احتمالاً بیانیه مشترک ما با وزیران خارجه فرانسه، انگلیس و آلمان را دیده‌اید. من به شخصه به شدت نسبت به این تحولات اخیر نگران هستم.

موگرینی ادامه داد: ما به‌طور کامل به اجرای دقیق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) متعهد هستیم. این مسئله‌ای مربوط به امنیت ما و امنیت تمام جهان است. سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا در عدم اشاعه کماکان یکی از اولویت‌های اصلی ما باقی خواهد ماند.

وی همچنین گفت: ما تاکنون شاهد پایبندی کامل ایران به تعهدات مرتبط هسته‌ای‌اش ذیل برجام بوده‌ایم. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز به نظارت بر اجرای این تعهدات هسته‌ای ادامه خواهد داد و ما از طریق ارزیابی‌های آژانس که همچنان ادامه‌دار خواهد بود، به نظارت بر پایبندی ایران به برجام ادامه خواهیم داد؛  بنابراین، من امیدوارم که تعهد صد درصدی ما به برجام برای حفظ این توافق مهم، کماکان به حفظ آن در آینده کمک کند.

به گزارش ایسنا، جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه اعلام کرد که اگر دیگر طرف‌های برجام به تعهدات خود عمل نکنند، ایران به غنی سازی اورانیوم در سطوح بالاتر باز خواهد گشت.

رئیس جمهور کشورمان با اعلام این خبر گفت که ایران قصد خروج از برجام خارج را ندارد.

وی تصریح کرد: امروز روز پایان برجام نیست، بلکه گام جدید در چارچوب برجام است. برجام در بندهای ۲۶ و ۳۶ به ما حق داده است که اگر طرف مقابل تعهد خود را نقض کند ما آن را در کمیسیون مشترک مطرح کنیم. بنابراین، به سران ۵ کشور اعلام کردیم که مواد غنی شده و آب سنگین خود را دیگر نمی‌فروشیم.

حسن روحانی همچنین تصریح کرد که ایران از امروز فروش مواد غنی شده و آب سنگین را متوقف می‌کند.

این تصمیم ایران با واکنش بسیاری به‌ویژه طرف‌های دیگر برجام روبرو شد.

چین و روسیه که از طرف‌های برجام به شمار می‌آیند پس از اعلام این خبر بر لزوم پایبندی دیگر طرف‌ها به این توافق تأکید کردند.

همچنین اتحادیه اروپا به همراه انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیه‌ای مشترک نسبت به این تصمیم ایران ابراز تأسف کردند و از تهران خواستند به تعهدات خود در توافق هسته‌ای پایبند بمانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر