تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

هیچ‌گونه افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین اجرایی نمی‌شود

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از تصمیم مجلس برای جلوگیری از افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین خبر داد و گفت: این تصمیم، تصمیم مجلس با همدلی دولت بوده است و باید اجرایی شود و پایدار خواهد بود.

کد خبر: ۲۵۲۹۳
۱۲:۰۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - بهروز نعمتی در حاشیه نشست علنی امروز (دوشنبه، 16 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در نشست غیرعلنی امروز موضوعات مهم اقتصادی از جمله اصلاح ساختار اقتصادی بودجه که دولت قرار بود آن را انجام دهد، از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه مطرح شد و مقرر شد که کمیته مشترکی با مجلس تشکیل شود و روی سناریوهای دولت کار بیشتری در مهلت زمانی 4 ماهه تعیین شده صورت گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوع دیگری که در نشست امروز مطرح شد بحث افزایش قیمت بنزین بود که سناریوهای مختلف دولت مورد بحث قرار گرفت و جمع مجلس به این نتیجه رسید که افزایش قیمتی را نداشته باشد و با همین هزار تومان بنزین مسیر خود را طی کند و این تعیین قیمت مربوط به بازه زمانی خاصی نیست و باید ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: برای ساماندهی و سازماندهی سوخت و جلوگیری از قاچاق مقرر شد من بعد کارت‌های سوخت احیاء شود و اگر مشکلاتی در زمینه کارت سوخت وجود دارد نیز اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین در نشست امروز نسبت به گسترش مراکز CNG در کشور تأکید شد که به ویژه این مراکز برای ناوگان‌های عمومی و تاکسی‌ها استفاده شود تا بتوانیم از مصرف بیش از حد بنزین در کشور جلوگیری کنیم.

نعمتی در پاسخ به این سوال که آیا احیای کارت سوخت به معنای سهمیه‌بندی بنزین خواهد بود، تأکید کرد: با احیای کارت سوخت هیچ‌گونه افزایش قیمت و سهمیه‌بندی صورت نمی‌گیرد و به طور فرض ممکن است فردی در ماه 90 لیتر مصرف داشته باشد و فرد دیگری 30 لیتر؛ احیای کارت سوخت فقط به منظور جلوگیری از قاچاق و ساماندهی سوخت صورت می‌گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم در پاسخ به این سئوال که آیا سهمیه بندی بنزین با افزایش قیمت آن تا پایان سال رخ نخواهد داد، تأکید کرد: این تصمیم، تصمیم مجلس با همدلی دولت بوده است و باید اجرایی شود و پایدار خواهد بود.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ‌گونه تنشی در جلسه امروز وجود نداشت، درباره افزایش قیمت سایر کالاها نیز توضیح داد: جلسه امروز بیشتر معطوف به اصلاح ساختار بودجه و قیمت بنزین بود و کمتر راجع به سایر مسائل بحث شد.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر