تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

القاصی‌مهر: فضای مجازی نباید پایگاهی برای زیر سوال بردن نظام شود

دادستان جدید تهران گفت: باید از فضای مجازی استفاده درست شود اما نباید پایگاهی برای تخریب آبروی دیگران و زیر سوال بردن نظام شود.

کد خبر: ۲۵۱۱۳
۱۰:۲۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ علی القاصی مهر در مراسم معارفهاش به عنوان دادستان تهران گفت: آنچه که مهم است این است که ما در میدان عمل و میدان کار برای مردم ثابت کنیم که تا چه اندازه توانسته‌ایم مطالبات آنها را پاسخ بگوییم.

وی افزود: یکی از مواردی که در مجموعه قضائی همیشه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد این است که میزان پاسخگویی مجموعه قضائی در قبال مطالبات مردم تا چه اندازه است و اگر در انجام مأموریت‌ها، خروجی‌اش منتهی به رضایت نسبی مردم شود قطعاً می‌توانیم بگوییم که در انجام کار وظیفه خود را انجام دادیم.

دادستان جدید تهران افزود: انجام به موقع کار مردم از اموری است که اگر به درستی انجام نشود قطعاً نارضایتی مردم را به دنبال دارد. یکی از آسیب‌های ما در قوه قضائیه بحث ورودی و حجم بالای ورودی پرونده‌ها و انباشت پرونده‌ها در شعب قضائی است که باید به آن ورود کنیم. همه پرونده‌ها حقوق مردم‌اند و اینکه ما فقط به پرونده‌های خاص معطوف شویم باعث می‌شود از پرونده‌های دیگر غافل شویم. بحث دیگر حساسیت مسؤلین به پرونده‌هایی است که دارای بعد امنیتی است. وقتی در یک محله‌ای آمار سرقت‌های آن روزانه تکرار می‌شود ما چه پاسخی می‌توانیم داشته باشیم.

القاصی مهر افزود: جایی که حق است و حق مظلوم باید گرفته شود هیچ جریانی نمی‌تواند مداخله داشته باشد.

وی افزود: باید از فضای مجازی استفاده درست شود اما نباید پایگاهی برای تخریب آبروی دیگران و زیر سوال بردن نظام شود.

دادستان جدید تهران با اشاره به برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: یکی از مواردی که باعث سلب اعتماد مردم از مسؤلین می‌شود، فسادهایی است که رخ می‌دهد و قطعاً این موضوع قابل کنترل است. دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی موظفند که در شناسایی عناصر فساد و مفسدین توجه بیشتری داشته باشند و هیچ رودربایستی نباید رخ دهد.

وی گفت: نظارت بر عملکردها بسیار مهم است و دادستانی قطعاً پای ثابت پرونده‌ها است و در دادگاه‌هایی که تشکیل می‌شود حضور مؤثر خواهد داشت. در یک پرونده حقوقی می‌بینیم احکامی صادر می‌شود که میلیاردها تومان حقوق بیت المال ضایع می‌شود که باید دقت لازم داشته باشیم.

وی افزود: باید از حقوق زندانیان دفاع شود. بر نظارت بر بازداشتگاه‌ها و زندان‌ها باید توجه و دنبال شود و مساله مهمی است. همچنین از استقلال دستگاه قضا باید دفاع شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور