تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزییات به زندان افتادن سه محکوم سکته‌ای بانک سرمایه

قاضی مسعودی مقام هر سه محکوم پرونده بانک سرمایه (توسلی، بخشایش و کاظمی) به زندان رفتند، گفت: پزشکی قانونی تأیید کرد که این افراد می‌توانند تحمل حبس کنند.

کد خبر: ۲۵۰۶۳
۱۱:۵۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز- اسدالله قاضی مسعودی مقام، رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی در جمع خبرنگاران در ارتباط با سه محکوم پرونده بانک سرمایه که اعلام شد همزمان سکته کرده‌اند، گفت: هر سه نفر آقایان توسلی، بخشایش و کاظمی به زندان رفتند. امروز آقای توسلی به عنوان آخرین نفر به زندان اوین اعزام شد و اسناد و مدارکشان بررسی شد.
وی تصریح کرد: پزشکی قانونی تأیید کرد که این افراد می‌توانند تحمل حبس کنند و به زندان و قاضی اجرای احکام اعلام کردیم در صورتی که امکان حبس در بهداری زندان نیز فراهم است چنانچه بیماری قلبی آن‌ها وخیم شد هماهنگی‌های لازم در این خصوص انجام شود و می‌توانند در بیمارستان زندان نگهداری شوند.
قاضی مسعودی مقام گفت: اینکه ما از هر ترفندی برای عدم رسیدگی و اجرای حکم استفاده کنیم جایگاهی ندارد و قوه قضاییه با تمام قدرت در مقابل مفسدین اقتصادی می‌ایستد.

بنابر حکم قاضی مسعودی مقام، علی بخشایش، پرویز کاظمی و محمدرضا توسلی به 20 سال حبس، تحمل 74 ضربه شلاق در انظار عمومی و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شدند.
قاضی مسعودی مقام، رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی در پاسخ به این سوال که آیا حکم سه تن از مدیران سابق بانک سرمایه اجرا شده است؟ گفت: زمانی که متهمان برای اجرای حکم احضار شدند، نمی‌دانم چرا هر سه نفر همزمان سکته کردند و در بیمارستان بستری شدند و از پزشکی قانونی خواستیم موضوع را بررسی کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها