تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس:

حداقل دستمزد کارگران باید ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باشد

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی گفت که اگر کارگر بخواهد حداقل دستمزد را بگیرد باید ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافت کند.

کد خبر: ۲۴۹۸۷
۰۹:۲۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علیرضا محجوب به مناسبت روز کارگر درباره وضعیت این قشر از جامعه و افزایش دستمزد کارگران در سال جدید اظهار داشت: دستمزد جدیدی به حقوق کارگران افزوده شده است اما بعضی از کارفرمایان اضافه‌کاری‌ها را حذف کرده‌اند. به همین دلیل نگرانی‌های جدید به وجود آمده است.

وی ادامه داد: اگر قیمت کالا و خدمات افزایش نیافته بود، افزایش حقوق کارگران معنادار بود. اما وقتی که همه قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است، افزایش حقوق کارگران نیز یک امر طبیعی بوده و به موازات افزایش قیمت‌هاست. با این وجود هم‌اکنون کارفرمایان در کنار افزایش حقوق به حربه‌هایی مثل تعدیل نیرو یا حذف اضافه‌کاری متوسل شده‌اند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با اشاره به پیشنهادات فراکسیون کارگری مجلس برای افزایش دستمزد کارگران گفت: متأسفانه در مورد مزدها به موقع تصمیم‌گیری نشده است. بسیاری از کشورها که وضعیت قیمت‌ها شناور است، مزدها را شناور می‌کنند به عبارت دیگر درباره مزدها به طور ماهانه تصمیم می‌گیرند. من افزایش حقوق فعلی را یک واکنش به عدم تصمیم‌گیری به موقع می‌دانم.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما در فراکسیون کارگری مجلس حداقل دستمزد ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی برای کارگران و افزایش ماهانه بوده است، تصریح کرد: تاکنون این پیشنهاد مورد توجه قرار نگرفته است ان‌شاءالله بتوانیم مسئله دست‌مزد را پویا کنیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: آنچه که امروز مغفول مانده است اصل عمل به همین عدد است. اگر کارگر بخواهد حداقل دستمزد را بگیرد باید همین مبلغ را بگیرد. هر چه کمتر بگیرد باید از جایی از خوراک، پوشاک یا مسکن خود بزند. این عدد را ما به دست نیاورده‌ایم بلکه تصمیم دولت، کارگر و کارفرمایان است. این مبلغ یک عدد رسمی است.

محجوب ادامه داد: کارگر در رابطه با معیشت بغض در گلویش است. ما برای رسیدن به مبلغ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تلاش کرده‌ایم و کار آماری انجام داده‌ایم. اما کسی تلاشی برای تحقق این مبالغ مصوب نمی‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس در مورد مسائل کارگری گفت: مسئله حقوق و معیشت فقط بخشی از مسئله کارگری است. مسائل کارگری اساساً شامل مسائل بسیار زیادی است. کار زنان، سوء استفاده از کودکان، عدم توجه به ساعت‌های کار، عدم توجه به وضعیت درمانی و مسائل بیمه‌ای همه و همه جزء مسائل کارگری است.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم همگی در این ایام به مسائل کارگران توجه کنند. مسئولان باید از طریق تلاششان به کارگران بگویند که ما با شما همراهیم و یک راه را می‌رویم. انتظار نداریم کسی نمک روی زخم کارگران بپاشند. بعضی با گفتارشان روی زخم کارگران نمک می‌پاشند. سخن من به آنها این است که اگر همراهی نمی‌کنید، ساکت باشید. طلب ما یاری کارگران است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر