تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

قوانین مهاجرتی به دستور ترامپ دشوارتر می‌شود

رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته به مقامات دولت خود دستور داد قوانین مهاجرتی و پناهجویی را در این کشور سختگیرانه‌تر کنند.

کد خبر: ۲۴۹۳۱
۱۱:۱۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز گذشته به مقامات این کشور دستور داد قوانین مهاجرتی و پناهجویی را سختگیرانه‌تر کنند، از جمله آنکه هزینه‌ای برای ارائه درخواست پناهجویی تعیین شود و از اشتغال به کار کسانی که به طور غیرقانونی وارد آمریکا شده‌اند ممانعت به عمل آید تا زمانیکه ادعای آن‌ها ثابت شود.

این حرکت‌ها تازه‌ترین تلاش دولت ترامپ برای جلوگیری از افزایش تعداد مهاجران از مرز جنوبی آمریکاست که بسیاری از آن‌ها به دنبال پناهندگی وارد این کشور می‌شوند.

روز گذشته، ترامپ یک نامه ریاست‌جمهوری را امضا کرد که به موجب آن به وزارت دادگستری و امنیت ملی آمریکا دستور داد طی ۹۰ روز مقررات مهاجرتی و پناهجویی سختگیرانه‌تری را ارائه دهند. از جمله این موارد تعیین هزینه برای ارائه درخواست پناهجویی است که در حال حاضر ارائه این درخواست رایگان می‌باشد.

از دیگر مقرراتی که ترامپ به مقامات دولت خود دستور داد تا به آن عمل کنند تایید ادعاهای پناهجویان در دادگاه مهاجرت ظرف مدت شش ماه است. طبق قوانین کنون آمریکا، وزارت دادگستری این کشور باید ظرف شش ماه پرونده‌های مربوط به مهاجرت را به اتمام برساند؛ اما بیش از ۸۰۰ هزار پرونده پناهندگی وجود دارد که رسیدگی به آن‌ها بیش از چند سال زمان لازم دارد.

تاکنون بسیاری از تغییرات اساسی که در سیاست مهاجرتی آمریکا صورت گرفته به نحوه رفتار با پناهجویان مربوط بوده است؛ اما پیش از آنکه این موارد به اجرا درآیند باید روند قانونی که زمان‌بر است طی شود.

ترامپ از دوره رقابت‌های انتخاباتی بارها تأکید می‌کرد برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی قصد دارد یک دیوار در امتداد مرز مکزیک احداث کند. پافشاری ترامپ برای احداث این دیوار دولت آمریکا را به مدت ۳۵ روز به تعطیلی کشاند. رئیس جمهور آمریکا حتی برای عملی کردن برنامه خود، حالت فوق العاده ملی در مرز مکزیک اعلام کرد. تعطیلی ۳۵ روزه دولت آمریکا طولانی‌ترین تعطیلی در کل تاریخ این کشور محسوب می‌شود و حدود ۱۱ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور آسیب وارد کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی