تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

جهانگیری: مناطق آزاد در شرایط تحریم باید نقش بیشتری در صادرات و واردات ایفا کنند

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده مناطق آزاد کشور گفت: در مقطع فعلی بیشتر از مواقع دیگر به ظرفیت مناطق آزاد کشور نیاز داریم که بتواند در اقتصاد کشور بخصوص در بخش صادرات و واردات نقش آفرین باشد.

کد خبر: ۲۴۸۳۸
۰۹:۳۶ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اسحاق جهانگیری در بدو ورود به کیش، برگزاری نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت در جزیره کیش را یادآور شد و اظهار کرد: نشست مجمع جهانی سلامت فرصتی است که کشورهای شرکت کننده تجربیات موفق خود را با یکدیگر در میان بگذارند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از تجربه موفقی در زمینه سلامت برخوردار است، تصریح کرد: با اقدامات بسیار خوبی که پس از انقلاب اسلامی صورت گرفته شاهد کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران و کودکان و افزایش امید به زندگی هستیم.

معاون اول رییس‌جمهور همچنین از طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از کارهای مهم بخش سلامت در دولت یازدهم و دوازدهم یاد کرد و گفت: این برنامه همچنان در دست اقدام قرار دارد و اثرات مثبتی در نظام سلامت کشور داشته است.

وی فشار آمریکا به ملت ایران از طریق تحریم های ظالمانه را اقدامی ضدانسانی، ضد حقوق بشر و تروریسم اقتصادی دانست و اظهار کرد:‌بر خلاف شعارهایی که می دهند که هدف از تحریم اعمال فشار بر دولت جمهوری اسلامی ایران است، این تحریم ها منجر به فشار سنگینی بر ملت ایران شده و زندگی مردم با مشکل مواجه شده است.

معاون اول رییس‌جمهور افزود: این فشارها تامین دارو و واردات نیازهای پزشکی را نیز با مشکل مواجه کرده است که این مشکلات توسط آمریکا ایجاد شده است.

جهانگیری خلیج فارس را منطقه ای استراتژیک و راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران توصیف و خاطرنشان کرد: ما همواره از امنیت و صلح و کشتیرانی آزاد در خلیج فارس دفاع و حراست کرده ایم و جمهوری اسلامی به این حفاظت و حراست پایبند است.

وی ادامه داد: همه اقداماتی که کشورها برای پایداری صلح انجام می دهند در راستای منافع ملی این کشورهاست. خط قرمز ما مانند هر کشوری این است که اگر اقدامی در تضاد با منافع ملی ایران انجام شود، ما نیز برای دفاع از امنیت ملی خود هر اقدامی که لازم باشد را انجام خواهیم داد.

جهانگیری اضافه کرد: البته ایران در طی قرن ها و سالهای گذشته پاسدار امنیت خلیج فارس بوده و امروز نیز جمهوری اسلامی به عنوان بزرگترین کشور در این آبراه بین المللی پاسدار امنیت و صلح و ثبات در منطقه است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد