تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

چربی خون بالا در ۲۵ درصد از دانش‌آموزان ایرانی

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه ۲۵ درصد از دانش آموزان در کشور چربی خون بالا دارند، گفت: از هر ۱۰ نوجوان یکی چاق است، یکی اضافه وزن دارد و یکی هم دچار چاقی شکمی است.

کد خبر: ۲۴۴۶۴
۱۲:۲۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دکتر ایرج حریرچی در همایش ملی سفیران سلامت دانش آموزی با بیان اینکه در حال حاضر دو میلیون نفر سفیر سلامت دانش آموزی در کشور داریم، گفت: ۱۶ درصد جمعیت دانش آموزی کشور یعنی به ازای هر ۱۰ دانش آموز یک نفر سفیر سلامت محسوب می‌شود که این دانش آموزان نقش کلیدی در سلامت خود، خانواده و جامعه ایفا می‌کنند.

وی افزود: طبق مستندات علمی می‌دانیم که سلامت آینده و نسل بعدی کشور با رفتارهای دوران نوجوانی شکل می‌گیرد. عمده رفتارهای مربوط به سلامتی نیز در دوران دانش آموزی و نوجوانی شکل می‌گیرد و بسیاری از رفتارهای پرخطر در همین سن ایجاد می‌شود؛ یعنی رفتارهایی که منجر به چاقی، کم تحرکی، مصرف غذای ناسالم، تمایل به مصرف دخانیات یا مواد مخدر و یا تمایل به رفتارهای پرخطر جنسی می‌توانند از همین دوران شکل گیرند.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه از هر ۱۰ نوجوان و دانش آموز ما هشت نفرشان روزانه کمتر از نیم ساعت فعالیت ورزشی دارند، افزود: این در حالیست که توصیه ما برای هر نفر این است که روزانه یک ساعت فعالیت ورزشی داشته باشد. متأسفانه ۲۵ درصد دانش آموزان ما یعنی از هر چهار نفر، یک دانش آموز چربی خونش بالاست. همچنین از هر ۱۰ نوجوان ما یک نفر چاق است، یک نفر اضافه وزن دارد و دو نفر چاقی شکمی دارند.

حریرچی با بیان اینکه هنوز در کشور ما ۲۵ درصد از دانش آموزان‌مان یعنی از هر چهار دانش آموز یک نفر به طور مرتب و روزانه مسواک نمی‌زند، گفت: از هر چهار دانش آموز یک نفرشان روزانه میان وعده ناسالم مصرف می‌کنند. بنابراین ما باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم این رفتارها را به سمت رفتار سلامت سوق داده و تبدیل به عادت کنیم. چشم امیدمان در این زمینه به دانش آموزان، معلمین و مسئولان مرتبط است.

حریرچی تاکید کرد: در حال حاضر ۸۰ درصد مرگ و میرها در کشور به دلیل بیماری‌های غیر واگیر است. بنابراین باید در این حوزه اقدام اساسی انجام دهیم. در حال حاضر ۳۲ درصد بالغین در کشور یک علامت روانپزشکی دارند که نیاز به مداخله دارد. حال اگر در این حوزه‌ها برنامه‌ریزی کنیم و دانش آموزان را به نشاط ورزشی و رفتارهای سلامت محور عادت دهیم، می‌توانیم در آینده بسیاری از مشکلاتی را که ناشی از غفلت گذشته بوده را کم کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در بالغین بالای ۴۰ سال کشور شاخص دندان‌های پوسیده، کشیده شده و پر شده ۱۲ است، گفت: چنین شاخصی بسیار بد است و این موضوع ناشی از عدم آموزش‌های بهداشتی در گذشته بوده است. امیدوارم در آینده شاهد باشیم که بسیاری از این مشکلات حل شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان