تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فلاحت‌پیشه: FATF و اقدام آمریکا علیه سپاه دو مقوله جدا از هم هستند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه موضوع قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی توسط آمریکا با بررسی و لوایح مرتبط با FATF مقوله‌های جداگانه‌ای هستند، گفت: نباید فعالیت مرتبط با گروه اقدام ویژه مالی (FATF) را در قالب روابط با آمریکا دید. همچنین باید از هر اقدامی که باعث انزوای بین‌المللی ایران می‌شود، پرهیز کرد.

کد خبر: ۲۴۱۳۵
۰۸:۵۸ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حشمت الله فلاحت پیشه در واکنش به برخی اظهار نظرها مبنی بر اینکه با قرار گرفتن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی توسط آمریکا لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص تصویب نخواهد شد، گفت: این دو مقوله جدا از هم هستند. بنده اولین کسی بودم که تاکید داشتم که باید با اقدام آمریکا مقابله به مثل کرد و نظامیان آمریکا در منطقه را در لیست سیاه قرار داد. ما ملزم به مقابله به مثل و نه تصاعد و گسترش بحران هستیم.

فلاحت پیشه افزود: آمریکای امروز و تل آویو جریان‌هایی را راه انداختند که تلاش می‌کنند ایران را وارد میدان جنگ و کمین گاه تشنج کنند که نباید وارد این کمین گاه شویم. رفتارهایی در پیش گرفته که باید با منطقه نسبت به آنها واکنش نشان دهیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه ما به آمریکا اعلام جنگ نکردیم، گفت: این گفتار که آمریکایی‌ها باید منتظر تابوت باشند را قبول ندارم. تا زمانی که مقتضیات دفاعی ما اقتضا نکند از کشته شدن آمریکایی‌ها خوشحال نخواهیم شد. باید این موارد را در نظر گیریم و مانع از این شویم که وارد یک مرحله بحرانی شده که به سود افراطیون شکل می‌گیرد.

فلاحت پیشه ادامه داد: موضوع FATF و لوایح پالرمو و CFT مقوله‌های جدا از اقدام آمریکا هستند، جمهوری اسلامی ایران نباید فعالیت مرتبط با FATF را در قالب روابط با آمریکا ببیند که هر کدام شرایط خاص خود را دارند. هر چند که معتقدم این شرایط منجر به اثرات منفی هم می‌شود.در شرایط کنونی تلاش دشمنان منزوی کردن ما در عرصه بین‌المللی است. لذا باید با هر اقدامی که باعث انزوای بین‌المللی ایران می‌شود، مخالفت کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی