تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نگرانی ترزا می درباره پیامدهای سفر ترامپ به انگلیس

روزنامه سان در گزارشی فاش کرد، نخست‌وزیر انگلیس از رئیس‌جمهوری آمریکا که ماه ژوئیه به انگلیس سفر می‌کند خواهد خواست تا از معترضان در مرکز لندن دوری کند و به جای آن، در سکونتگاهش با او دیدار داشته باشد.

کد خبر: ۲۳۶۶
۱۰:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه سان یکشنبه گزارش داد، جزئیات این طرح را کیم دارک، سفیر انگلیس در ایالات متحده به کاخ سفید ارائه می‌کند.

سان به نقل از یک منبع نوشت، پس از تایید ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس دو پیشنهاد تحویل کاخ سفید می‌شود؛ اولی برای ملاقات در دفتر نخست‌وزیری یا دیدار در چکرز واقع در شمال غرب لندن. این منبع همچنین تایید کرد که ترزا می دیدار با ترامپ در سکونتگاهش در چکرز را ترجیح می‌دهد.

در ادامه این گزارش آمده است، از ترامپ همچنین برای صرف چای با الیزابت دوم، ملکه انگلیس در ویندسور کسل، از سکونتگاه‌های سلطنتی در غرب لندن و نه در کاخ باکینگهام دعوت می‌شود.

براساس این گزارش، دارک همچنین به کاخ سفید پیشنهاد خواهد داد تا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به پارلمان انگلیس نرود.

هنوز دفتر نخست‌وزیر انگلیس در این رابطه اظهارنظری نکرده است.

ترامپ برای ملاقات کاری با ترزا می ماه ژوئیه به انگلیس می‌رود. بسیاری از انگلیسی‌ها متعهد شده‌اند تا در صورت سفر ترامپ اعتراضات گسترده‌ای به پا کنند و چندین سیاستمدار انگلیسی هم پیشتر مخالفت خودشان را با سفر رسمی ترامپ اعلام کردند.

صادق خان، شهردار لندن پیشتر در اوایل سال گفته بود از حضور ترامپ در لندن استقبال نمی‌کنیم چرا که او دستور کار تفرقه‌انگیز دارد.

ترامپ اوایل امسال سفرش به لندن را که قرار بود برای افتتاح سفارتخانه جدید کشورش باشد، لغو کرد.

ترزا می اولین رهبر خارجی بود که پس از مراسم تحلیف ترامپ در سال گذشته با این رئیس‌جمهوری آمریکا در واشنگتن دیدار کرد.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر