تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
نقوی حسینی:

۳ ماهه دوم سال ۹۸ شرایط خوبی در کشور حاکم خواهد شد

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مذاکرات و مراودات خوبی با کشورهایی از جمله چین و هند صورت گرفته است، گفت: طی ۳ ماهه دوم سال شرایط خوبی در کشور حاکم خواهد شد.

کد خبر: ۲۳۳۵۱
۱۵:۱۵ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید حسین نقوی حسینی در اولین جلسه شورای اداری شهرستان قرچک که با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تأمین، معاونین فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار و کلیه رؤسای ادارات و نهادها در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: مطابق فرمایش مقام معظم رهبری، در شرایط سخت اقتصادی نیز می‌توان به خود اتکایی رسید و این همان هدف اصلی جمهوری اسلامی است.

نقوی حسینی اضافه کرد: امید است سال جدید، سال خدمت مضاعف به مردم باشد. از سه ماهه دوم سال شرایط خوبی در کشور حاکم می‌شود چراکه مذاکرات و مراودات خوبی با کشورهایی از جمله چین و هند صورت گرفته است.

وی گفت: دشمن روی نارضایتی مردم حساب باز کرده، رؤسای ادارات باید سعی کنند ضمن برخورد با تخلفات، امور مراجعین را به نحو احسن انجام داده و با روی گشاده با مردم رفتار کنند.

نقوی حسینی ادامه داد: رونق تولید در شهرستان قرچک از طریق تقویت شهرک صنعتی و همچنین ارتقای ساختار اداری و افزایش سرمایه‌های اجتماعی از اولویت‌های مهم سال ۹۸ است.

وی اظهار داشت: آماده باش نیروهای ستاد مدیریت بحران شهرستان قرچک به ریاست فرماندار و همچنین همراهی امام جمعه و خدمات اعضای شورای تأمین در برقراری نظم و امنیت ایام نوروز و اقدامات اتاق اصناف در تنظیم بازار قابل تقدیر است.

بر اساس این گزارش، این جلسه به منظور اتخاذ تمهیدات لازم پیرامون تحقق فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر شعار رونق تولید و همچنین تبیین اولویت‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف برگزار شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر