تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استاندار خوزستان: جوانان بمانند و شهر را نگه دارند

غلامرضا شریعتی استاندار خوزرستان اعلام کرد دستور تخلیه ۴ شهر این استان صحت دارد و از جوانان خواست در نگه داشتن شهر‌ها کمک کنند.

کد خبر: ۲۳۲۸۴
۰۸:۴۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - استاندار خوزستان ساعتی پیش در گفت‌وگو با شبکه خبر سیما اظهار کرد: خروجی سد کرخه با توجه به ورودی آن تنظیم می‌شود و خوشبختانه یا یا متاسفانه هیچ تغییری نکرده و همچنان بالا است.

وی افزود: ظرفیت سدکرخه هم به تراز نهایی نزدیک می‌شود و راهی جز این نداشتیم که لااقل خروجی را معادل آورد ورودی کنیم تا بتوانیم سد را به همین وضعیت نگه داریم.

استاندار خوزستان گفت: اگر به تراز نهایی برسیم و سیلاب دیگری باشد، هر مقدار که ورودی داشته باشیم به همان مقدار هم خروجی خواهیم داشت، که این اثرات بسیار زیانبار و غیرقابل پیش‌بینی برای پایین دست خواهد داشت.

وی افزود: به همین علت ما نهایت انعطاف را نشان داده‌ایم و راهی جز این نداشتیم که خروجی را به ۲۴۰۰ مترمکعب برثانیه کنیم و تلاش می‌کنیم که شرایط فعلا در همین وضعیت نگه داریم تا بعد اگر ورودی کاهش پیدا کرد، بتوانیم یک ظرفیت خالی برای سیلاب‌های بعدی ایجاد و پس از آن به تدریج خروجی را کاهش دهیم.

شریعتی گفت: روستاهای پایین دستی در شهرهای شوش، حمیدیه و دشت‌آزادگان را تخلیه کرده‌ایم و اعلام کردیم که بستان را هم تخلیه کنند و همچنین هم‌اکنون جلسه شورای تامین استان در حال برگزاری است.

وی افزود: اعلام خطر و آماده باش برای شهرستان های حمیدیه سوسنگرد انجام شده و تا چند ساعت آینده برای سوسنگرد و حمیدیه هم تصمیم‌گیری خواهیم کرد، چون با توجه به عدم افت ورودی و خروجی بالا که مستمر بوده و دو هزار متر مکعب بر ثانیه چند روز ادامه داشته و مجبور شدیم به ۲۴۰۰ مکعب بر ثانیه برسانیم .

استاندار خوزستان در پایان گفت: در چند ساعت آینده برای حمیدیه و سوسنگرد تصمیم گیری خواهیم کرد.
 
بامداد شنبه هفدهم فرودیماه، پس از اتمام جلسه مدیریت بحران استان خوزستان، شریعتی استاندار خوزستان ضمن تائید و اعلام رسمی خبر تخلیه ۴ شهر سوسنگرد، حمیدیه‌، بستان و رفیع گفت: تخلیه این شهرها از افراد مسن و کودکان مدنظر ماست و مردم عزیز توجه داشته باشند که جوانان برای کمک به شهر خود و شهروندان، در این شهرها باقی بمانند.
منبع: تابناک
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر